U Hrvatskoj kuva: Novi kiks Dinama, Hajduk stigao Rijeku

Vreme čitanja: 1min | ned. 05.11.23. | 20:56

Modri se spasli poraza u 90+4

Još jedan kiks zagrebačkog Dinama. Nakon poraza u derbiju od Hajduka, Modri su prosuli ukupno pet bodova, pa sada i sa ukalkulisanom pobedom u odloženoj utakmici ostaju iza najvećeg rivala i lidera Rijeke.

Dinamo je bio na pragu četvrtog poraza u sezoni, pošto je sve do sudijske nadoknade Varaždin vodio sa 1:0 autogolom Stefana Ristovskog. Konačanih 1:1 postavio je rezervista Mahir Emreli, internacionalac iz Azerbejdžana, koji je savladao golmana domaćeg sastava u 90+4.

Izabrane vesti

Zagrepčani su imali velikih problema s igračkim kadrom. Od prvog minuta na teren nisu mogli Marko Bulat, Dario Špikić i Robert Ljubičić - njih su mučile povrede uoči meča. Podsetimo, Bruna Petkovića nema već neko vreme.

"Odigrali smo dobro prvo poluvreme. Trebalo je tada da rešimi utakmicu. Zelenika je par puta odlično reagovao, verovatno smo ga opet napravili igračem kola, kao i neke golmane pre njega. Bilo je onda dosta nervoze, dosta 'run and gun' fudbala", izjavio je Sergej Jakirović.

Ne računajući poraze u derbijima od Splićana, Dinamu je ovo treći klasičan kiks u ovoj sezoni.

Podsetimo, Rijeka je još u petak odigrala samo 1:1 sa Lokomotivom u Zagrebu, tako je u ovoj rundi jedini profitirao Hajduk, pošto se izjednačio sa Riječanima na vrhu. Bili su juče dobili Rudeš sa 1:0.



tagovi

HNLDinamo ZagrebHajduk Split

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara