Vladimir Ivić i Kristijan Kabasele (© Reuters)
Vladimir Ivić i Kristijan Kabasele (© Reuters)

U sukobu sa Ivićem Votford stao uz Dinija: Ne sumnjamo u njegov profesionalizam

Vreme čitanja: 2min | ned. 20.12.20. | 16:42

Oglasio se predsednik kluba

Iznenađujući rastanak Votforda i Vladimira Ivića i dalje intrigira ostrvsku javnost. Malo kome je jasno šta je tačno navelo čelnike kluba da uruče otkaz srpskom treneru posle samo 125 dana saradnje, s tim da što mediji barataju informacijama da je „puklo“ u odnosu šefa stručnog štaba i dugogodišnjeg kapitena, Troja Dinija.

Navodno je Ivić zamerio napadaču kako se nije ponašao u skladu sa profesionalnim kodeksom, što se može zaključiti posle gostovanja Hadersfildu (0:2). Dini u subotu popodne nije bio ni na klupi za rezerve, a njegov izostanak je trener objasnio rečima: „Niko nije iznad kluba, nijedan igrač, kako god se zvao, niti je iko važniji od tima dok god sam ja trener”.

Izabrane vesti

Varnica je o čas posla prerasla u vatru, buknulo je u svlačionici, epilog je otkaz treneru i podrška kapitenu. Jasno je da je vrhuška kluba stala uz čoveka koji je za Stršljenove odigrao 408 utakmica i postigao 137 golova.

Niko u klubu ne sumnja u visok nivo profesionalizma Troja Dinija. On je taj koji se prvi javlja ako njegovo ponašanje nije u skladu sa standardima, ali nas raduje što u ovoj situaciji to nije bio slučaj. Nećemo dizati dževu zbog ovoga. Moramo da nastavimo dalje, a Dini će, kao kapiten, igrati važnu ulogu u nameri da dostignemo ciljeve ove sezone“, predočio je Skot Daksbri, predsednik Votforda.

Kao što je i najavljeno, tokom nedelje veče Vladimira Ivića je na klupi zamenio Španac Ćisko Munjoz, kome je poslednji angažman bio u Dinamu iz Tbilisija. Votford je potvrdio da je 40-godišnji strunjak doveo sa sobom na Vikaridž roudi i dvojicu pomoćnika.



tagovi

votfordTroj DiniVladimir Ivić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara