Jović, ©Reuters
Jović, ©Reuters

Ubrzava se priča oko Rangnika, ali i Jovića! Plan B je Boadu

Vreme čitanja: 2min | čet. 21.05.20. | 16:38

Milan se sprema za oštar napad na nemačkog trenera i napadača Real Madrida koji je prvo ime na listi

Milan ubrzava tempo i napada Ralfa Rangnika i Luku Jovića.

Kako piše italijanski Sportmedijaset, Rosoneri su spremni da završe transfere nemačkog trenera i napadača Real Madrida. Milanezi će moći da računaju na određen novac od TV prava i to svakako poboljšava budžet kluba koji će biti na raspolaganju za revoluciju koju bi trebalo da donese Nemac na San Siro.

Izabrane vesti

Podatak da će navodno 100.000.000 evra biti na raspolaganju Rangniku i to će mu Eliot fond omogućiti. Nemac bi trebalo da potpiše ugovor na tri godine i ugovor će biti vredan ukupno 6.000.000 evra za duplu ulogu trenera i menadžera. On je isprva tražio da ima čak 18 saradnika, a sada deluje da će se naći sa klubom na sredini i iskoristiti neke resurse u klubu koje već ima na raspolaganju.

Sportmedijaset ističe da Rangnik ima jasan plan za Milan, kao i ideje za prelazni rok. Ibrahimović može da ostane, ali bi morao da pristane na to da će pored njega rasti mladi napadači koji bi mogli da stignu u Milan kao što je Luka Jović.

Prema navodima ovog lista, on je prvo ime na spisku Rangnika.

Ukoliko se zbog nedavne povrede Jović ne bude vratio na vreme koje Milan želi, Mino Rajola je već umešao prste i predložio mladog napadača iz Holandije Mirona Boadua.

Ovaj momak ima 19 godina i dragulj je AZ Alkmara. Tako da je on negde plan B ako dovođenje Luke Jovića ne bude uspelo.

Rosoneri čekaju rasplet oko Zlatana Ibrahimovića i pažljivo prate razvoj situacije vezano za Jovića. Kako ističu mediji posvećeni Milanu, Real bi voleo da proda Jovićeva prava za sumu od oko 35.000.000 - 40.000.000 evra, dok bi Rosonero pozajmicu sa pravom otkupa.



tagovi

Luka Jović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara