Udar na upravu Rendžersa pred Zvezdu: Šta će vam Aron Remzi?

Vreme čitanja: 2min | pon. 07.03.22. | 10:49

Velšanin ostao bez minuta i protiv Aberdina

Posle senzacionalnih mečeva protiv Borusije iz Dortmunda, Glazgov Rendžers je vezao dva minimalna trijumfa u škotskom prvenstvu i uhvatio lep zalet za Crvenu zvezdu. Nije impresionirala postava Đovanija Van Bronhorsta u utakmici protiv Aberdina, ali je golom Rufa u 81. minutu nastavila poteru za Seltikom.

Međutim, iako je Rendžers dugo jurio pogodak holandski stručnjak se nije odlučio da sa klupe podigne najveću zvezdu policajaca Arona Remzija i pokuša da sa njim u postavi slomi otpor rivala. Velški reprezentativac je daleko od potrebnog nivoa, od kada je došao iz Juventusa na pozajmicu odigrao je samo dve utakmice u Premijer Ligi Škotske, odnosno 29 minuta.

Izabrane vesti

„Bez obzira na njegov talenat, nikada nisam pomislio da je Remzi fudbaler koji će klub sa Ajbroksa podići na viši nivo. Rendžers u veznom redu ima Skota Arfilsa, Rajana Džeka i Glena Kamaru. Da li je to deo tima kome je bila potrebna nadogradnja? Ja verujem da nije. Niko ne treba da bude iznenađen ovakvim raspletom. Remi je igrač vrhunskog talenta, ali ga dugo muče povrede“, napisao je u kolumni bivši vezista Seltika i reprezentacije Škotske Kris Komons.

Rendžers i bez Arona Remzija u startnoj postavi igra prilično dobro. Policajci se najviše oslanjaju na napadača Morelosa, kao i sjajnog desnog beka Tavernija.

„Čuo sam da Remzi troši hiljade funti na sedmičnom nivou na kondicione trenere kako bi podigao brzinu i spremu. Ako počne meč protiv Seltika početkom narednog meseca, njegov dolazak u Rendžers bi mogao da bude dobro potrošen novac. Ali ako on ostane van tog događaja, njegova pozajmica će se protumačiti kao gubljenje vremena“.

On je dodao da je velika odgovronst na treneru Đovaniju Van Bronhorstu.

„Ako Rendžers nastavi da pobeđuje, Đovaniju Van Bronhorstu će biti teže da promeni startnu postavu. Uvek je pitanje kako će se ostatak tima navići na igrača ekstra kvaliteta. U mom najboljem periodu u Seltiku nisam morao da brinem o vezi između mene, Entoni Stouksa i Gerija Hupera. Mi smo bili prirodan spoj, ali smo često igrali zajedno. U trci za titulu, u kojoj jedan promašaj može da bude fatalan, Van Bronhorst će dva puta razmisliti o bitnim promenama u timu“, dodao je Kris Komons.


tagovi

Aron Remzi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara