(©AFP)
(©AFP)

Udarac za Orlove na kraju kvalifikacija: Sergeju preti pauza do šest nedelja

Vreme čitanja: 1min | ned. 05.11.23. | 13:08

Srpski reprezentativac nije otputovao u Mumbaj

Prve informacije su govorile da povreda Sergeja Milinkovića-Savića nije toliko strašna i da bi mogao za dve nedelje da se vrati na teren, međutim, sada u Saudijskoj Arabiji govore i pišu drugačije.

Srpski vezista bi mogao da propusti poslednju utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Bugarske u Leskovcu (19. novembar) i manje bitniji prijateljski susret sa Belgijom pre toga (15. novembar), jer bi zbog povrede ligamenta kolena mogao da pauzu do šest nedelja, pišu arapski mediji.

Izabrane vesti

Da je Sergej ispao iz stroja govori i činjenica da nije otputovao sa Al Hilalom u Mumbaj na utakmicu Lige šampiona Azije, za razliku od Aleksandra Mitrovića, za kojeg se takođe pisalo da je povređen, a istog dana je zaigrao utakmicu prvenstva, pa je otišao sa klubom za Indiju.

Povoljna okolnost po Srbiju je što će joj protiv Bugarske u najgorem slučaju biti potreban bod da bi osvojila direktan plasman na Evropsko prvenstvo. Ipak, Sergej Milinković-Savić je standardan prvotimac Orlova otkako je Dragan Stojković selektor. Samo dve utakmice nije igrao u Piksijevom mandatu: protiv Republike Irske na Marakani i protiv Norveške u Ligi nacija u gostima zbog parnih kartona.


tagovi

Sergej Milinković SavićAl Hilalfudbalska reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara