Vilijan Žoze u Barsi? Nema ništa od toga

Vreme čitanja: 2min | čet. 13.02.20. | 09:34

Kataloncima mnogo 30.000.000 evra

Očajnički traži Barselona novog napadača, pošto pravu „devetku“ nema u timu od povrede Luisa Suareza. Nije uspela da je nađe usred prelaznog roka, a sve je dalje od rešenja i sada, kada je dobila dodatnu šansu da dovede igrača zbog teške povrede Usmana Dembelea.

Poslednji igrač koji se dovodio u vezu sa šampionom Španije je Vilijan Žoze iz Real Sosijedada, kojeg je u januaru želeo i Totenhem da dovede, ali će, izgleda, Brazilac ostati na Anoeti makar do leta.

Izabrane vesti

Od njegovog ostvarenja snova i prelaska u Barselonu neće biti ništa, piše Marka. Razlog je što klub sa Nou Kampa nije spreman da udovolji finansijskim zahtevima Sosijedada.

Kako piše ovaj list, Barsa više nije zainteresovana za pregovore oko Žozea, jer nije planirala da se „otvori“ za 30.000.000 evra, koliko je tražio Sosijedad. Istina, u medijima se pojavila izjava gazde plavo-belih Imanola Algusila, koji je rekao da je cena napadača 70 miliona, ali to je bila samo predstava za javnost.

Mnogo je Barsi i tih 30 miliona, a bilo je mnogo i Totenhemu pre mesec dana, koji je najdalje dobacio do 20 miliona, pa kada je Sosijedad odbio, povukli su se i Pevci iz pregovora.

Zbog toga je Vilijan Žoze odbio da igra u Kupu Španije protiv Espanjola, iz protesta, ali je kasnije vraćen u sastav.

Što se Barselone tiče, potraga za „devetkom“ se nastavlja i trenutno deluje kao da na Nou Kampu nemaju predstavu koji je to igrač koji im se uklapa u sastav i koji bi bio pojačanje za koje vredi otvoriti kasu.

ŠPANIJA, KUP - POLUFINALE, PRVI MEČEVI

Sreda

Bilbao - Granada 1:0 (1:0)
/Munijain 42/

Četvrtak
21.00: (1,40) Sosijedad (4,50) Mirandes (8,50)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara