Komentari na vest

UEFA koeficijenti: Nije loše, Srbija i dalje 13; sustižu nas Hrvati, ostali konkurenti gubili

G

Gza

pre gotovo 3 godine

Cepajte vi Evropu ali posle onog sinoć fudbal u nas Srba je politička igra. Šta se uradilo sa jugom je žalosno. I dalje se radi. Tako da V. P. svaki dan, svaku utakmicu. Još i napadaju očeve pred decom, pa leteli kačketi.
G

Gza

pre gotovo 3 godine

Uprava napolje!!!
a

astterix

pre gotovo 3 godine

Ne treba lako odustati ni od 13. Pozicije. Uz maloo sreće je vrlo moguće i zaista velika stvar. Imali bismo prvaka sigurno u liggi evrope i drugoplasirani bi imao zagarantovanu konferens ligu, dakle počinjali bismo kad su timovi već uigrani i više bodova bi bilo neminovno. E nakon toga polako, 11. Pozicija je već daleko, a vodi prvaka u LŠ
L

LIGA S 12 EKIPA

pre gotovo 3 godine

Napraviti Superligu Srbije s 12 klubova. Nakon 22 kola još 10: plejaut ("donjih" 6 se bori za opstanak) i plejof (prvih 6 se bori za titulu i izoštrava za Evropu).
V

Volim nase

pre gotovo 3 godine

i bez bonusa i da svaki klub ako zeli mozde da dovede stranaca koliko mu je potrebno. Nemozemo svakodg dobrog srpskog irgaca zamenit za Srbinom, nazalost....onda mora stranac!
C

Crvenbeli

pre gotovo 3 godine

Pošto Vojvodini ako zadržimo koeficijent neće dati mufljuzi ni drugo mesto mnogo bolje od lažnih titula ovih 30 g da se napravi tim koji može da osvoji Ligu Konferencije pa ćemo se radovati više nego 5 titula u ovakvoj ligi osvojiti. Evropa i Svet su jedino merilo kvaliteta kad je u pitanju naše društvo pa i fudbal i sport zadnji 30 godina koje preživljava mo u ovojparanoji od rasturene YU

Dragan Veselinovic

pre gotovo 3 godine

Samo da moja Zvezda nije usrala bilo bi sve ok al mislim da ce svi da pobede u sredu i cetvrtak, takodje ne ocekujem tolike bodove za Hrvate od utorka do cetvrtka, san nam postaje realnost i iskreno se radujem sto ce konacno Srbija da ima 2 u ls 1 u le i 2 u kl idemo breeee
V

Vuc

pre gotovo 3 godine

Hrvate izvuklo sto Dinamo igrao 1 kolo pa uzeo lagane 2 pobede i 0.500 dodatno.
V

Videćemo...

pre gotovo 3 godine

...situaciju kad ispadnu svi naši klubovi osim šampiona.
h

hahahaha 1

pre gotovo 3 godine

A koliko je taj tvoj šampion zaradio bodova u zadnjoj utakmici?
H

Haha

pre gotovo 3 godine

Koliko je zaradio u poslednje cetiri godine? Nije tabela na odnovu jedne utakmice.
9

951357

pre gotovo 3 godine

@hahahahah 1 - videćemo ko će na kraju najviše da sakupi. Samo ste vi i Šarlroa šampioni posle 1 kola.
G

Gostttt

pre gotovo 3 godine

nemoj tako, oni posle proletera sebe su postavili za sampiona, tako da sta ti cudno sto oni gledaju to tako na 1 utakmicu... titulu su uzeli ko zna kad pobede u derbiju kazu sve sklanjalice osim nas, sledece godine izgube u derbiju, ali opet su bolji uzeki su neki bod u 2 kolu kvalifikacia... blago grobarima..
L

Lokiiii

pre gotovo 3 godine

Partizan ako prođe Soči ulazi u LK. Zvezda će po igri verovatno u Ligu Evrope što je dosta dobro jer tu može još više bodova da nakupi nego u LŠ. Čuka tamo dobija Azerbejdžance i Voša kući Litvance. Čuka može da igra sa Hamarbijem ako prođe i njih može tamo neko iznenađenje da padne u plej ofu, dok mislim da je Lask dobro rangiran i da će biti povlašćen u plej ofu, pa ako ih Voša prođe biće povlašćena pa može neko iznenađenje da padne. Ako sva 4 tima uđu to je to, mi ne samo da ćemo biti 15 za onu tamo sezonu, nego možemo posle da izguramo da stalno imamo 2 tima u LŠ, što i zaslužujemo realno. Crvena Zvezda i Partizan su uz Dinamo Kijev i Šahtjor najbolji duo istočne Evrope. Ajmo Srbijaa!!
M

Maleni

pre gotovo 3 godine

Mili ako si pratio LASK prethodnih sezona video bi da vosa bas nema nikakve sanse, ne znam kakav im je sad tim, ali ako nisu mnogo menjali to je ozbiljna masinerija...i oni kad uvate bas gaze protivnika. Realno tu bi zvezda i partizan imali mozda 50:50 sanse...ovako vosa ima 90:10 ako ih bas ne bude hteo gol onda mogu da prodju
P

Poki

pre gotovo 3 godine

to na zalost dosta govori o kvalitetu fudbala u istocnoj evropi. raspad potpuni.
S

Steff

pre gotovo 3 godine

Ajmo Zvezdo,Partizane,Cuko i Voso. Sad se ujedinite,moraju svi da prodju dalje ove prve prepreke. Mozemo da dobrog rezultata!
D

Dejan Pizon

pre gotovo 3 godine

svaka cast na pisanju samo nastavite ovako pozdrav.
T

Tulumbovic

pre gotovo 3 godine

Zvezda u evropi 4 godine= 2 predstavnika u LS. Partizan u evropi 10 godina = Liga sampiona prvo kolo kvalfifkacija. Pametnom dosta !
M

Mikri

pre gotovo 3 godine

Treba biti realan i reci da je za to vreme partizan jednom igrao 1/16 finala LE i jednom grupnu fazu....kad bi nam se ta godina ponovila ne bi bilo zime...nego sto ce ova konferencija da nas samo unazadjuje jer mi realno imamo samo dva konkurentna kluba u evropi a to su veciti...ostali mogu samo da kvare prosek ispadanjem u nekom od prva 3 kola...a treba biti realan i reci da vicesampion nase zemlje nema teorije da se kvalifikuje u LS jer staza nesampiona je stvarno jaka...tu godinama igraju klubovi tipa psv, ajax, galata, seltik, bazel, jang bojs...a samo dva tima iz staze nepovlascenih idu u LS tu je uspeh doci i do PO jer to su ekipe koje ne kiksaju protiv malih klubova.
M

Mikri

pre gotovo 3 godine

Zaboravi da dodam benfiku, sahtjor, spartak moskvu...to je bas tesko da se prodje na dve tekme
K

KenetAnderson

pre gotovo 3 godine

Zvezda 4 sezone u Evropi, za to vreme Partizan jedno proleće u evropi i jedna grupna faza. Partizan 10 sezona u Evropi, Zvezda nijednom nije prošla kvalifikacije. Niko ne može sam da nosi na grbači celu državu. Pametnom dosta
C

Cakis

pre gotovo 3 godine

Seti se kad ste ispadali u predkolu predkola pa i to da ste tavorili vise od 4 godine koje pominjes....
Ž

Žan Pol Gotje

pre gotovo 3 godine

Hrvatima će jedino Dinamo igrati grupnu fazu videćemo kog takmičenja a kod nas Zvezda i to LE u najboljem slučaju LŠ zaboravite Zvezda nema kvalitet za to takmičenje.Mogu da nam daju i 5 mesta u LŠ šta to vredi kad mi nemamo timove ni za Intertoto kup,sav novac država sipa u dva kluba,kada bi se UEFA strogo držala svojih pravila teško da bi 3 stadiona u Srbiji ispunili najviše standarde,nema para,nema infrastrukture,nema struke,sve manje deca treniraju fudbal,van Beograda je mrtvo more.Videli smo juče i preključe gde smo realno ne treba se zaluđivati.
a

ajdee bre

pre gotovo 3 godine

Hrvati će nas prestići, mora da se zadrzi 15. Mesto.