Ugo Vijeira (©Star Sport)
Ugo Vijeira (©Star Sport)

Ugo Vijeira želi da završi karijeru u Žil Visenteu

Vreme čitanja: 2min | ned. 28.06.20. | 16:56

"Ne krijem da se uvek može desiti dobra finansijska ponuda, ali novac nije najvažnija stvar. Zauvek ću biti povezan sa Žil Visenteom i ako odem u inostranstvo, vratiću se ponovo", kaže Portugalac

Nekadašnji napadač Crvene zvezde Ugo Vijeira ima želju da završi karijeru u matičnom Žil Visenteu, u koji se nedavno vratio.

Portugalac ima 31 godinu, a ovo mu je treći boravak u klubu u kojem je igrački eksplodirao između 2009. i 2012. godine. Vijeira je stigao krajem januara u klub i potpisao ugovor na godinu i po dana.

Izabrane vesti

"Moja budućnost je danas. Ne krijem da se uvek može desiti dobra finansijska ponuda, ali novac nije najvažnija stvar. Zauvek ću biti povezan sa Žil Visenteom i ako odem u inostranstvo, vratiću se ponovo. Ovde želim da završim i znam da i oni to žele", kaže Vijeira.

Vijeira je ove sezone odigrao osam utakmica za Žil Visente i postigao dva gola.

"Radim vrlo dobro, ali mogu mnogo više da pomognem i to će se sigurno desiti u buedućnosti. Sledeća sezona je ključna za klub i ne isključujem mgućnost da mu pomognem da ostvari svoje ciljeve. Očekujem drugo dete u avgustu i nije pravo vreme da idem u inostranstvo, ali videćemo. Budućnost pripada Bogu".

Portugalac je imao mnogo uspona i padova kroz karijeru, za šta je uticala i tragična situacija kada mu je preminula tadašnja devojka Edina. Činjenica je da se potpuno vratio u fudbalski život u dresu Crvene zvezde tokom godinu i po dana boravka na stadionu Rajko Mitić. Ipak, Portugalac to ne ističe u svojim intervjuima.

"Prošao sam mnoge prepreke, ali velike bitke su za velike ratnike i smatram se ratnikom na terenu i van njega. Tu je i faza u mom životu kada mi fudbal nije bio najvažniji i čak sam razmišljao o tome da odustanem. Srećom nisam i to mi je dalo snagu da ponovo počnem da uživam u životu. Povratak u Žil Visente nije bio pitanje novca, to radim iz zadovoljstva. Ovo je klub mog srca", poručio je Vijeira.


tagovi

Ugo Vijeira

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara