Ugovor karijere Đorđa Despotovića: Potpisuje za 1.200.000 evra

Vreme čitanja: 2min | uto. 19.05.20. | 09:09

Srpski špic seli se u Moskvu

Nekad Miloš Krasić i Zoran Tošić, a ovog leta – Đorđe Despotović. Svetlu tradiciju Srba u CSKA mogao bi da nastavi 28-godišnji napadač, pošto je na pragu potpisa sa jednim od najuticajnijih ruskih klubova.

Prema informacijama iz najveće države sveta, aktuleni centarfor Orenburga odavno je ušao u sferu interesovanja Armejaca, spremnih da povuku konkretne poteze ka realizaciji posla. O tome svedoči informacija da su pred Despotovića stavili predlog ugovora po kome bi zarađivao 1.200.000 evra godišnje.

Izabrane vesti

Očekuje se da potencijalni srpski reprezentativac – našao se na spisku selektora Ljubiše Tumbakovića za mečeve sa Luksemburgom i Litvanije – prihvati poziv, čime bi napravio iskorak u karijeri i napredovao, jer nije isto boriti se za opstanak i za trofeje. A CSKA je poslednji put bio prvak Rusije pre četiri godine, u poslednje dve je napravio totalni remont ekipe i očekuje se da u narednoj napadne prvo mesto. Ili bar ulaznicu za direktan plasman u Ligu šampiona.

Povoljna okolnost za Armejce je u činjenici da Orenburgu neće morati da plate ni cent obeštećenja. Čim se završi ova sezona – a igraće se još osam kolaĐorđe Despotović će postati slobodan igrač, jer mu ističe ugovor s klubom u koji je došao leta 2018. i na 47 utakmica postigao 14 golova. Od toga čak devet u ovom takmičarskom ciklusu.

Kao nagrada stigao je poziv CSKA, pa bi bivši špic Sopota, Crvene zvezde, Spartaka iz Subotice, Lokerena, te internacionalac u Kazahstanu (Žetisu, Kairta, Astana, Tobol) mogao da potpiše ugovor karijere.

(FOTO: Star sport)


tagovi

CSKA Moskva

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara