Komentari na vest

Ujedinjeni za spas fudbala: Navijači u borbi protiv Superlige

D

Drvo

pre oko 3 godine

Masovni bojkot pokreti su jedini spas.
G

Gost997

pre oko 3 godine

Ako se ovo desi sa zadovoljstvom ih treba pustiti. Nek igraju ligu sami sa sobom a da im niko ne gleda, iz revolta. Jer je mnogo lepse gledati Atalantu, Sevilju, Ajaks...nego odvratni Mancester siti sa 3 milijarde pasova. Suspendovati ih iz svih mogucih takmicenja svih 12 timova. Nek igraju svoju ligu dok im ne dosadi a onda kad puknu sa gledanoscu videcemo sta ce biti. Mozda ovo i nije tako lose nek se odvoje vise a mi pravi ljubitelji fudbala da gledamo pravi fudbal pa nek to budu Sasuolo, Atalanta, Ajaks, Galatasaraj, Zvezda, Marsej...ako nista bice zanimljivije i mnogo strastvenije jer fudbal je emocija a ovi nek jedu eure, samo pitanje do kad.
B

Blue

pre oko 3 godine

Izbaciti ih iz nacionalnih takmičenja + UEFA takmičenja. Jako sam razočaran englezima i Celzijem prije svega. Izbacite Top6 klubova u treći rang takmičenja,zabrana evropskih utakmica narednih 5 godina i zabrana transfera 2 godine. Šansa za slabije klubove da naprave nešto i da se ujednaci fudbal posle dugo vremena.
Ž

Žan Pol Gotje

pre oko 3 godine

Navijaci prestaju da budu faktor u finansijskom smislu. Evo prazne tribine 2 sezone pa niko nije propao. Pare idu od tv prava. Bolje prazan stadion I bojkot, a 2-3 milijarde ispred TV ekrana sirom planete. Naravno da sam protiv ovoga. Ali zapadni svet je promovisao neoliberalni kapitalizam. Oni prvi nisu hteli da zadrze fabrike kod sebe I da skuplje plate svoje radnike, nego su otisli da izrabljuju Indiju I Banglades.. E pa sad tako Ameri hoce da crpe lovu iz engleskog fudbala. Njima tradicija ne znaci nista...vide priliku za vecu zaradu I dejstvuju u tom smeru.
П

Петиција

pre oko 3 godine

Хајде да покренемо петицију. Кад се скупе стотине милиона потписа људи широм света који неће да гледају и учествују у овом, мало ће им опасти тај спонзорски капитал и више им се неће исплатити.
T

Tugaiplac

pre oko 3 godine

Ma druže nioi ne jebe glas "malog" čovjeka. Eto sreće da ima vajde od toga
r

rsczz

pre oko 3 godine

Bice mi drago ako se ovo ostvari, vise sanse za nase klubove u Evropi, a ovi profiterski klubovi bez duse nek' igraju svoju ligu koju pravi fudbalski fanovi nece ni pratiti
C

Chelsea123

pre oko 3 godine

Svaki normalan navijac treba to takmicenje da bojkotuje.Raduje me sto ce LS biti izjednacenija i konkurentnija.Fudbal je ionako izgubio smisao zadnjih godina zbog toliko para i uvek istih ekipa.Ovo bi mogao biti plus za LS ,ako se ostvari ta Superliga.