Komentari na vest

Ulaznice za 169. večiti derbi od ponedeljka i na blagajnama

D

DrMiso

pre oko 1 godinu

Dajte Igora Thiaga iz Ludogoreca, 2001 godiste (na pripremama nam dao 2 gola, nastavlja formu rešeta po bugarskoj ligi i po ligi conference)
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

Zanimljiva stvar, kada se igra derbi na Rajku, Sever i Jug 500 din, kada se igra na stadionu Jugoslovenske Narodne Armije Sever i Jug 800 nekada i 1000 din. Ja sam namerno prestao da kupujem sezonsku kartu, ima sigurno preko 15 godina, jer hoću da kupim za svaku utakmicu kartu na blagajni jer tako mnogo više para ostavljam mom klubu.
D

DDF

pre oko 1 godinu

Besplatnu kartu da mi poklone nikada necu otici,nece me"derbi"videti sve dok se ne popravi stanje u fudbalu na terenu i pogotovo na tribinama,sport u Srbiji je sveden na"zivot i smrt"zarad bogacenja funkcionera i zarade kriminalnih grupa pod nazivom"navijaci"
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Trebalo bi ukinuti ulaznice i placanje da bi gledao utakmicu u CELOM SVETU JER BI GLEDANJE UTAKMICE UZIVO NA STADIONU TREBALO DA BUDE POTPUNO BESPLATNO.Fudbaleri i fudbalski klubovi zaradjuju BOLESNU KOLICINU NOVCA A OBICNI GLEDAOCI "MORAJU" DA IZDVAJAJU NEKAD I VECU KOLICINU NOVCA DA BI GLEDALI SVOJ OMILJENI TIM.AKO KLUBOVI NE MOGU DA SE FINANSIRAJU BEZ NOVCA GLEDALACA U BILO KOM SPORTU NEKA SE UGASE.Ljudima u CELOM SVETU je to prilika da se odmore od teske i sumorne svakodnevice i jos da se placa da bi se fudbaleri i njihovi klubovi plus kosarkasi,rukometasi,odbojkasi,vaterpolisti,klizaci,hokejasi i svi ostali sportovi UKRATKO SPORTISTI finansirali to jest primali plate iz dzepa "obicnih i normalnih"ljudi.Jos nesto izvinite ljudi zbog velikih slova ali morao sam da kazem sustinu.Kako nikom u CELOM SVETU ne smeta ovo?Ima jos milion ovakvih primera u svim sferama drustva ali je sportska vest pa zbog toga samo o sportu.Sportski pozdrav.
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

Sa jedne strane si 100 posto upravu. Navijači koji dolaze na utakmice kod nas, pa čak i u Evropi i Svetu, su 90 posto u neku ruku siromašni. Sa druge strane kada pričamo o našem fudbalu ne bi se mnogo popravio prosek i kada bi bio stalno besplatan ulaz na svim stadionima. Glavni razlog je očajna infrastruktura, stadioni, tereni itd. Drugi razlog je ne baš kvalitetan fudbal. Sa druge strane ne mogu da razumem da navijači u to ubrajam i sinpatizere, da im je teško da plate ulaznice koje i nisu toliko skupe za naše uslove, to je jedna ili dve kutije cigareta, da sede u kladionicama piju i kockaju, a nemaš 300, 400, 500 din par puta mesečno da dodješ na stadion. Ima i jednog i drugog. Ja sam na svakoj utakmici koju Zvezda igra na Rajku, pa čak i na svakoj koju igra u BG. Odem i u Novi Sad i Niš skoro svake sezone jer imam rodjake i prijatelje tamo. Bio sam i na jedno 15ak Evro gostovanja o svom trošku. Za mene je odlazak na stadion mog kluba obaveza, i tako redovno više od 30 godina, ono što me je Otac vodio kao baš malog, to i ne računam, onda bi to išlo do skoro 40 godina. Nemamo mi ni tu kulturu odlazaka na stadionu, to je u većini liga normalna stvar.
d

dejanera

pre oko 1 godinu

Odavno ne procitah vecu demagogiju od ove tvoje! Ako nisi u politici trci i uclani se u neku stranku odmah. Gde postoji da dobijes nesto za nista? Ako se ne bi placale ulaznice najveci stadion bi imao 1000 mesta. Zasto bi neko napravio stadion od 50k mesta i 500 miliona evra da bi ti dolazio na stadion badava? Sta taj klub ima od toga? Jos uzmes pa bacis nesto na teren, pises parole, skandiras svasta...pa klub kazne i jos placa sto ima neke navijace koji ne placaju nista.