Komentari na vest

Umereni optimizam Svete Markovića: Nadam se da ćemo se boriti za titulu

G

Gogi 123

pre 11 meseci

Moguce, ako se pojacate mozete da se borite za prvo mesto u plejautu sa Javorom.
S

Sf

pre 11 meseci

A rekao je to tako da ni sam ne veruje u to hahahahaha. Dobro razumem ga, sta da kaze drugo.
V

Vlauca

pre 11 meseci

Pazi kad ni ti u to ne veruješ...
g

gosto

pre 11 meseci

Као што имате ове одељке "фудбал" , "кошарка" , "остало" и тако даље, можете да отворите и једну "трагикомедија ЈСД-а"
D

Djalminjaaa

pre 11 meseci

Nista niste bolji ni od TSC, Vose ni od Cuke... Mrtva trka... Tesko da cete i ove sezone biti drugi!
I

IVAN 82

pre 11 meseci

Dok je Vucelica i Vazure nemoj Stevice da se umaras, tu 3,4 mozda 2gi mozemo biti. Da odgovorim ovima sto kazu, Nismo Mi postavljali Vazuru i Vucelica pa ih ne mozemo maci.Mozemo prijatelji itekako mozemo, da nas ima par hiljada i da se par dana okupimo islred stadiona. Jednog Zecevica i Bjekovica smo naterali da podnesu ostavke, koji su nam doneli titula i ovaj Zemunelo napravili. A ne da 2 mesetara i unistitelja Partizana ne mozemo maci. Ali nema nas Grobara da se okupimo i videli bi kako bi brzo podneli ostavke i sazvali novu Skupstinu.
D

Dzo Black

pre 11 meseci

@IVAN Pa logicno da nemozemo.ih maci, jer su postavljeni drugi navijaci na tribini kako bi ih stitili..eto( a ko stiti te s juga?) Pitanje je ...Znamo nismo toliko naivni.
Г

Гост

pre 11 meseci

Борићете се за улазак у плеј оф.
D

Dzo Black

pre 11 meseci

Ja razumem.da ti.moras tako da pricas ipak igras u Partizanu, ali daleko.smo.mi od borbe za titulu rodjace.
D

Dejani

pre 11 meseci

Protiv ovakve Zvezde kako je najavljena i kako trenutno na papiru izgleda i trenutni Partizan na papiru i rezultati u poslednjih nekoliko mjeseci, bas tesko.. Ali nikada se ne zna.. Niko nije očekivao da Partizan završi cetvrti pa eto, i to se desilo… Neka bude sto bolja borba, to je za nas interesantnije, za mene naravno da Zvezda osvoji, za neke da Partizan.. Pred nama je..
S

Sima Arauho

pre 11 meseci

E da ima Grobara ti ne bi smeo posle Mladosti GAT da das žmigavac na autokomandi ka Humskoj a ne da igras i primas platu.
g

ggostt

pre 11 meseci

Pa ko su onda oni likovi u areni, autobusi, neka stranka? Sve vas nema al svi ko ovce brzejacebolje.
Ć

ĆUTITE?

pre 11 meseci

Uprava napolje. Zašto Vučela i Vazura nakon 6 godine bez titule, 3 bez trofeja i prošle sramne sezone konačno ne podnesu ostavke?
S

Sima Arauho

pre 11 meseci

Zato sto ih mi nismo ni postaviki pa ne mozemo ni da ih skinemo.
p

prti

pre 11 meseci

Zasto Ostoja posle 6 godina na celu KK Partizan i sa manje trofeja nego FK Partizan i uprava FK Partizana se ne tera a ovi se teraju? Zasto je on 'savrseni predsednik' a ovi su bagra? Cemu dupli arsini ?
T

Tejdinjo

pre 11 meseci

Ahahahaha jao druze... svake godine na pocetku priprema ista prica, borite se za titulu pa uskedi hladan tus nakon 3, 4 kola... sa kojim timom druze da se borite za titulu? Sa tobom prvim, sa ovim Anticem koji dosao da osvezi posrnulu karijeru malo, sa Nathom penzionerom, sa Sanicaninom koga pljuje cela Bosna i tera iz reprezentacije, sa ovim Kanuteom sto i sam ne zna gde je dosao? Pa vidite li Zvezda sta radi i koga dovodi sve, Stamenic, Kraso, Late Lat, Ado, Olajinka.
d

darkok

pre 11 meseci

Pa vi cigani ste smešni,a sa kojim to pojačanjima vi mislite da ste već osvojili titulu Stamenić? dečko nije odigrao za 2 godine u Kopenhagenu 10 utakmica i bio na pozajmici u nekom kogeu gde je takodje bio kesa,Ado pa taj u Spartaku iz Subotice nije imao mesta veze nema,Olanjijak taj je sličan ko naš Menig koji takodje nije nešto,late lat težak panj prošla sezona mu bila naj bolja u karijeri a ima 24g a pre toga nije postojao,jedino ovaj Kraso što vredi mada i on do prošle sezone bukvalno nije postojao.Što se tiče Partizana menja se kompletna odbrana tu smo bili naj tanji došao je Antić koji je BOLJI igrač od Uroševića i radi se na jednom extra iskusnom štoperu(nije Vraneš) verovatno Nastasić možda Kosanović,doveli smo Kanutea koji je prošao Juventusovu školu koji je igrao Italijansku 2 ligu oko 50 utakmica odigrao 25 utakmica za Serkl Briž prvu Belgijsku igrao za Sošo solidno prošle sezone i garantujem da je aždaja u odnosu na Ada koji je igrao u kazahstanu i Subotici,dolazi nam i Jovetić koji i ako u godinama je i dalje svetska klasa pokazao protiv naše reprezentacije skoro koliki je majstor i verovatno krilo mali Jojić ili Pantović,ako uspemo da dovedemo zamenu za Natha plejmejkera garantujem da smo bolji tim od cigana.Ps a vi cigani se palite na naručene tekstove i hvalospeve o vašim pojačanjima koja nisu ništa posebno
v

v1ad

pre 11 meseci

Kad ni oni sami ne veruju.
m

ma da

pre 11 meseci

vi sa ovakvim kvalitetom mozete samo da se borite za sredinu tabele
T

To mozete

pre 11 meseci

za titulu za trece mesto
b

boriceteeee

pre 11 meseci

se za titulu prvih 10 kola,posle lagano odustajete sve vise i viseeeee do zaostatka nenib 20 poena...