Umesto Garsije Rasing dovodi igrača Real Madrida

Vreme čitanja: 1min | čet. 30.07.20. | 13:01

Istina iz B tima kraljevskog kluba

Nadali su se u argentinskom Rasingu da će dobar deo problema rešiti angažovanjem Matea Garsije. Argentinski klub je postigao dogovor sa Crvenom zvezdom o transferu vrednom 2,5 miliona evra, čak i bio spreman da povećagodišnju platu bivšem članu Arisa na 800.000 dolara.

Kada su počele da se slažu poslednje kockice transfera, Mateo Garsija je odlučio da se zahvali na ponudi. Uz obrzaloženje da ne želi da se vraća u domovinu, pošto ima tek 22 godine. Takođe, poseduje i italijanski pasoš, pa u većini evropskih zemalja ne zauzima mesto stranca. Jasno je da je Garsija naciljao Olimpijakos kao potencijalno novu odličnu sredinu. Međutim, još nema konkretizacije posla...

Izabrane vesti

Rasing se posle Garsijinog odbijanja brzo prebacio na plan B.I kao alternativu igrača Crvene zvezde izabrao igrača Real Madrida.

Poslednje informacije govore da je Rasing izabrao Frančua Abala kao novu letnju metu. Reč je o krilnom napadaču, koji je kao tinejdžer napustio Argentinu i otisnuo se u Evropu. Došao je u kamp Real Madrida, a posle kratkog boravka Rajo Valjekanu, igrao za za omladince i drugi tim najvećeg svetskog kluba. Stigao je i da debituje kod Zinedina Zidana 2017. godine u okviru Kupa Kralja protiv Funelabrade.

U poslednjoj sezoni postigao je jedan gol na 15 mečeva za drugi tim Reala u trećoj ligi. Jasno je da za njega nema mesta u najjačem timu. 


tagovi

Mateo Garsija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara