Komentari na vest

Umesto Samardžića kao utešna nagrada na Meacu stigao bivši kapiten Ajaksa

Z

Zoi

pre 8 meseci

Samardzic je bio projektovan kao igrac za buducnost, Klasen nema nista sa njim...ali takodje reci da je utesna nagrada je glupost. Inter je od novca za Samardzica kupio Pavarda, a Klasen dosao besplatno...inace Klasen je u ovom momentu puno bolji igrac od Samardzica, a sto se tice buducnosti ni tu Inter nema problema sa Barelom, Fratezijem, Aslanijem...
I

Ivan FCRS

pre 8 meseci

Kakav Klasen, ispusen k od igraca, vratio se u Ajaks da smrdi tamo u nebitnoj ligi, sada ga ovi dovode, jer nemaju sta da izgube. U kom univerzumu on moze biti bolji od Samardzica.
C

Ciba1985

pre 8 meseci

Jos samo Inzagi da pocne da rotira igrace u vezi i pusta novajlije u igru malo vise...tu jedino Barela moze da bude standardni starter...
l

ljubazni komentator

pre 8 meseci

poštovana redakcijo, naslov vam nije tačan. umesto samardžića je ostao sensi, a klasen dolazi kao sedmi vezni igrač kojeg je simone inzagi tražio za dubinu rostera. sportski pozdrav.
P

PD

pre 8 meseci

Ma naslov sigurno nije tačan, a pogotovo u delu da je Klasen ( dosta pouzdan i iskusan igrač) utešna nagrada za nekog ko tek treba da se dokaže na visokom nivou, kakav god talenat bio u pitanju.