Uroš Đurđević (©Reuters)
Uroš Đurđević (©Reuters)

Đurđević preskup za Valensiju, cena zavisi od promocije

Vreme čitanja: 1min | pon. 29.03.21. | 11:48

Svakako previše za Slepe miševe

Okruglo 20 golova na 29 dosadašnjih utakmica u tekućoj sezoni Segunde. Uroš Đurđević je napadač na ceni i skoro pa da nema nikog na Pirinejima ko ga sledeće sezone ne vidi u Primeri. Da li će tamo stići uz promociju Sportinga iz Hihona ili kroz transfer u neki veći klub manje je bitno.

Do sada se spekulisalo da bi novopečeni crnogorski reprezentativac mogao da završi u Valensiji, ali lokalni mediji pišu da je takva opcija malo verovatna. Prosto, Slepi miševi nemaju novac za takvu akrobaciju, pošto je Piter Lim rešio da više ne uloži ni dinar u ekipu, već da transferi mogu da se finansiraju samo prodajom igrača.

Izabrane vesti

(3,00) Fuenlabrada (2,75) Majorka (2,75)

A Đurđević neće biti jeftin. Niti će Sporting počinjati pregovore dok se sezona ne završi, jer se nada da će se progurati do elite. U tom slučaju Đurđevića neće ni prodavati. Osim što će mu ruke biti vezane ako neko ne aktivira izlaznu klauzulu u visini od 25.000.000 evra.

Ako pak Sporting ne uspe da se domogne Primere, onda će se saslušati ponude zainteresovanih, ali cena opet neće biti mala. U Hihonu se pominje da će početna iznositi oko 15.000.000 evra s tim da bi u zavisnosti od potražnje mogla da ide i nešto niže. Opet, previše za Valensiju.

Nastavi li Đurđević ovako javiće se već neko.


tagovi

Uroš Đurđevićletnji prelazni rok 2021

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara