©FK Crvena zvezda
©FK Crvena zvezda

Đurić se vratio u Zvezdu i potpisao novi ugovor

Vreme čitanja: 2min | sre. 23.08.23. | 12:53

"Najsrećniji sam čovek na svetu. Izuzetno mi je drago što produžujem ugovor sa Zvezdom i nadam se da ću se izboriti za mesto u timu, uz želju da ostanem tu", kaže talentovani štoper

Crvena zvezda računa na svoju decu, a odlasci na pozajmice postaju dobitna kombinacija za njihov razvoj. Tako je i u slučaju talentovanog štopera Andreja Đurića. Mladi reprezentativac Srbije potpisao je ugovor sa Crvenom zvezdom na tri plus jednu godinu.

Izdanak omladinske škole srpskog šampiona nije mogao da sakrije zadovoljstvo zbog toga što je ponovo u crveno-belom dresu.

Izabrane vesti

"Najsrećniji sam čovek na svetu. Izuzetno mi je drago što produžujem ugovor sa Zvezdom i nadam se da ću se izboriti za mesto u timu, uz želju da ostanem tu. Već sam debitovao i sada su snovi malo veći, tiču se trofeja, derbija, prvog gola i nadam se da ću to sve ispuniti. Trenirao sam sa ekipom, svi saigrači su srećni što me ponovo vide, poželeli su mi dobrodošlicu i hvala im na tome. U Sloveniji sam bio standardan, to je jedna stranica u mojoj karijeri, ali sada je vreme za novu i nadam se da će to sve biti kako treba. Svakom igraču je najbitnije da igra, pogotovo mladom i to na poziciji štopera, tako da sam skupio iskustva i verujem da Zvezda sada ima boljeg fudbalera nego pre godinu dana. Pratio sam klub naravno, mislim da nikada Zvezda nije bila ovoliko moćna i da imamo mnogo sjajnih igrača. Primili smo samo jedan gol do sada, to znači da odbrana sjajno funkcioniše i da je konkurencija zdrava, a na meni je da se izborim za mesto u timu", rekao je Đurić.

Andrej je rođen 21. septembra 2003. godine, a prošle sezone zablistao je u dresu Domžala, gde se izdvojio kao jedan od najboljih fudbalera slovenačkog prvenstva. Prethodno je radio sa Markom Neđićem, prešao je u Grafičaru, gde je napravio prve seniorske korake. Zatim je usledila prekomanda u prvi tim Crvene zvezde gde je kod Dejana Stankovića zabeležio tri nastupa, posle čega je otišao na novo kaljenje, koje mu je pomoglo da se dodatno razvije kao igrač.


tagovi

Andrej Đurić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara