Slobodan Urošević i Marija Panić (©Starsport)
Slobodan Urošević i Marija Panić (©Starsport)

Urošević nagradu prosledio malom Muhamedu: Partizanov bek najbolji u 18. kolu Mozzart Bet Superlige

Vreme čitanja: 2min | čet. 10.11.22. | 18:17

Posle gola za pobedu u derbi meču sa TSC-om

Da se najbolji uvek pojave kada je kritično potvrdio je bek crno-belih Slobodan Urošević koji je Partizan doveo do pobede u utakmici protiv TSC-a i ujedno zaslužno proglašen za igrača 18. kola Mozzart Bet Superlige. Kao i sve ostale laureate kompanija Mozzart nagradila ga je sa 50.000 dinara koje je namenio za lečenje malog Muhameda Badića koji je rođen 2020. godine u tridesetoj nedelji blizanačke trudnoće.

Prva dva meseca je proveo u inkubatoru. U trećoj godini je počeo da izgovara prve reči, a 2017. godine je ostvario ogroman napredak zahvaljujući terapijama u IST-u (Intensive Suit Therapy) u Beogradu i nakon pet godina napravio je prve korake. Kako bi nastavio da napreduje neophodno je da redovno odlazi na metaboličke terapije, fizikalne tretmane i rehabilitacije, kao i na logopedske tretmane.

Izabrane vesti

"Drago mi je da sam izabran za igrača kola i pozivam sve na više ljudskosti i topline, a manje gneva i nesloge. O svojoj igri nemam šta da kažem a da nisam rekao posle utakmice u Bačkoj Topoli, osim da mi je puno srce! Toliko nam je značila ta pobeda za dalji nastavak sezone, jer ostajemo u trci za titulu. Nama se ništa ne prašta i najmanji kiks je katastrofa po tim, ali smo mi pokazali kakav timski duh vlada u svlačionici i, baš kao što je šef Petrić rekao, ne damo da nam to iko uzme”, istakao je Urošević.

“Imamo još dve utakmice do kraja. Želimo da to mirno privedemo kraju i odemo na zasluženi odmor. Tim utakmicama prilazimo i te kako ozbiljno, jer imamo povređene igrače i automatski smo desetkovani u timu. Ipak, glad za pobedom je tolika da svaki igrač koji je na terenu izgara za grb Partizana“ zaključio je bek crno-belih.

Plaketu i ček koji je Urošević prosledio u humanitarne svrhe ispred kompanije uručila je Marija Panić, predstavnik kompanije Mozzart.



tagovi

Igrač kola Mozzart Bet SuperligeSlobodan UroševićFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara