Slobodan Urošević (Star Sport)
Slobodan Urošević (Star Sport)

Urošević: Nismo zadovoljni, hteli smo pobedu; Ivanić: Nismo osetili da imaju veliki bodovni zaostatak

Vreme čitanja: 1min | sre. 26.04.23. | 20:51

Prve impresije fudbalera Zvezde i Partizana nakon 170. večitog derbija

Večiti derbi u Humskoj bez pobednika i bez pogodaka. Sa rezultatskog aspekta znatno manje zadovoljavajući za Partizan, iako je i Crvena zvezda propustila priliku da nanese poraz večitom rivalu i dodatno mu zagorča život u borbi za što bolju poziciju na tabeli na kraju plej-ofa.

Odmah je otvoreno pitanje koliko Partizan može da bude zadovoljan bodom jer kaska četiri boda za TSC-om, odnosno sedam za Čukaričkim, timovima koje sutra očekuje međusobni okršaj.

Izabrane vesti

"U ovoj situaciji ne možemo da budemo zadovoljni. Hteli smo pobedu. Bilo je šansi na obe strane, mi smo imali za nijansu zrelije. Bilo je mnogo zanimljiije (nego što možda rezultat pokazuje). Neobičan ambijent bez navijača. Igraki se fer i korektno, nije bilo smicalica", rekao je kapiten Partizana Slobodan Urošević i nastavio:"Svako ko prati Partizan zna da je ovo najteži period. Teret postoji, ne možemo da pobegnemo od toga, ali moramo da izađemo izađemo iz toga. Na kraju sezone kada se podvuče crta mora da se zna da je svako dao sve od sebe."

Pred kamere i mikrofon Arenesport izašao je i Mirko Ivanić.

"Nedostajali su golovi. Nije bilo toliko loše, egal utakmica. Mi smo bili bolji u prvom, oni u drugom poluvremenu i mislim da je nerešen ishod najrealniji. Treba da vidimo zašto je bilo ovako u drugom poluvremenu. Imaju veliki zaostatak, a mi to danas nismo osetili", rekao je ofanzivni vezista crveno-belih.


tagovi

FK Crvena zvezdaFK PartizanSlobodan UroševićMirko Ivanić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara