Slobodan Urošević (MN Press)
Slobodan Urošević (MN Press)

Urošević: Želeli smo, ali nešto nam je nedostajalo

Vreme čitanja: 1min | čet. 23.02.23. | 21:20

„Moramo svi da budemo svesni dresa koji nosimo“, kaže kapiten Partizana

Huktao je kapiten Partizana Slobodan Urošević posle poraza od Šerifa. Još jedna evropska sezona je završena, kao i prošle godine teškim porazom usred Humske, tamo gde bi trebalo crno-beli da su najjači.

Greška za greškom i Šerif ide dalje...

Izabrane vesti

„Ovo su evropske utakmice, detalji odlučuju. Nismo bili koncentrisani, nismo odradili ono što je bilo do nas. Primili smo jeftine golove, iz naših grešaka, što se ponavlja ko zna koji put. Kada na našem stadionu primimo lake golove, to ne može ništa dobro da nam donese. Nismo uspeli da se vratimo“, rekao je Urošević.

Priznao je kapiten Partizana, mada nije bio direktan do kraja, da je ekipi nešto nedostajalo večeras.

„Mi igrači moramo da se zapitamo neke stvari. Nosimo ovaj dres i moramo u svakom trenutku da odgovorimo kako treba. Nismo stali posle primljenog gola, želeli jesmo, ali nešto nam je nedostajalo da preokrenemo utakmicu“.

Nije penal bio taj koji je uzdrmao Partizan, smatra Urošević.

„Više nas je poremetio gol primljen u poslednjem minutu prvog poluvremena. To ne može da se desi. Moramo da budemo koncentrisani, da znamo šta da radimo u kom trenutku. Ako ne možemo da ugrozimo protivnika, da se makar odbranimo i tako završimo poluvreme“, podvukao je Urošević.


tagovi

Slobodan Urošević

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara