Fudbaleri Montereja i Santos Lagune (Foto: AFP)
Fudbaleri Montereja i Santos Lagune (Foto: AFP)

Uspavanka u četvrtfinalu meksičke Klausure, Santos Laguna odolela

Vreme čitanja: 2min | čet. 11.05.23. | 05:24

Monterej nije opravdao ulogu favorita na gostovanju

Izgleda da Santos Laguna baš ne leži Montereju. Iako su kao lider iz ligaškog dela Klausure dočekali plej-of i za rivala dobili tim koji se u baražu kroz iglene uši provukao do četvrtfinala, Rajadosi nisu uspeli da probiju bedem zeleno-belih, te će u revanšu, pred svojim navijačima, krenuti od nule - 0:0.

Santos Laguna je i treći put zaredom ostala neporažena u zvaničnim okršajima sa ekipom Montereja. Dobila ju je prošle godine 4:3 u Aperturi, pa i u okviru Klausure u aprilu, a sada može da bude zadovoljna remijem kod kuće, iako je jasno da je čeka težak zadatak u revanšu.

Izabrane vesti

Monterej je bio bolji rival, ali to nije uspeo da materijalizuje. Kada god bi došao u poziciju da pripreti, izostali bi završni pas ili egzekucija.

Pokušao je Manuel Vučetić da prodrma redove svoje ekipe trostrukom izmenom sredinom drugog poluvremena, ali nije vredelo. Uvukla se i nervoza u redove Montereja u završnici, pa su u rasponu od samo tri minuta gosti zaradili tri žuta kartona.

Na kraju, uspavanka. Tako su konstatovali i navijači oba tima, koji su po društvenim mrežama delili šaljive slike, aludirajući na nedovoljno interesantan i dinamičan okršaj na startu doigravanja.

MEKSIKO 1 (PLEJ-OF KLAUSURE) – ČETVRTFINALE (PRVI MEČEVI)

Četvrtak

Santos Laguna - Monterej 0:0

Atletiko San Luis - Klub Amerika 1:3 (1:3)

/Bonatini 25 - Rodrigez 10, Valdes 20, Suarez 35/

Petak

03.00: (2,40) Atlas (3,35) Gvadalahara Čivas (2,95)

05.10: (1,95) Tigres (3,50) Toluka (3,90)

***Kvote su podložne promenama




tagovi

Meksiko 1Santos LagunaMonterej

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara