Aleksandar Mitrović (©Reuters)
Aleksandar Mitrović (©Reuters)

Utihnuo Emirejts: Mitrović opljačkao Gabrijela za jubilarni gol u dresu Fulama (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 27.08.22. | 19:49

Srpski napadač stigao do četvrtog pogotka u četiri ligaške utakmice

Veliko popodne srpskih fudbalera širom Evrope! Golobradi Stefan Bajčetić debitovao je za Liverpul u Premijer ligi, nedugo zatim Dušan Vlahović postigao je golčinu u Torinu, a gotovo istovremeno u liste strelaca upisali su se Aleksandar Mitrović u Londonu i Nemanja Radonjić u Kremoni.

Najbolji strelac reprezentacije Srbije se ne zaustavlja na novom početku u Premijer ligi! Već četiri gola u četiri ligaške utakmice upisao je stameni napadač, za veliki jubilej u dresu Fulama. Mitrović je utišao Emirejts u 56. minutu lokalnog derbija sa favorizovanim Arsenalom i to na kakav način... Bukvalno je na ivici kaznenog prostora opljačkao Gabrijela Magaljaeša koji je predugo oklevao i nije znao šta će sa loptom, što je srpski as iskoristio da se okrene prema Aronu Ramzdejlu i dovede Fulam u vođstvo! Ubrzo je Arsenal izjednačio preko Martina Edegarda, a Mitrović je nastavio da preti odbrani Tobdžija u nastavku susreta.

Izabrane vesti

Interesantno je da je Mitrogol već sada postigao više golova nego za celu takmičarsku 2020/21, odnosno tokom prošlog boravka u Premijer ligi kada ga je Skot Parker - njegov Bornmut ranije popodne primio devet golova od Liverpula - držao na klupi za rezerve. Takođe, nekadašnji biser Partizana je stigao do jubilarnog stotog pogotka u Fulamu, uz 19 asistencija na 181 utakmici.

Impresivno! I jako ohrabrujuće u periodu uoči Mundijala u Kataru...



tagovi

Aleksandar MitrovićFulamArsenalGabrijel Magaljaeš

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara