Ilustracija (©Reuters)
Ilustracija (©Reuters)

Uvod u bogat vikend uz najjače kvote na Trou, Darmštat i Šefild Venzdej

Vreme čitanja: 3min | pet. 04.11.22. | 10:58

Nigde nećete naći veće

Petak je uvod za buran i bogat vikend. Lista je sve deblja, na programu su najbolje lige na Starom kontinentu. Bukmejkeri Mozzarta i za danas su bili široke ruke i ponudili su vam tri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

U pitanju su jedinice na Trou protiv Oksera u šampionatu Francuske (ovaj meč možete da gledate u direktnom prenosu na sajtu mozzartbet.com, uz besplatnu registraciju), potom na Darmštat u sudaru sa Hanoverom u okviru Cvajte, kao i na Šefild Venzdej u sklopu FA kupa protiv Morkamba.

Izabrane vesti

Troa je u 13 kola u prvenstvu Francuske sakupila 13 poena. Sa njima je klub na 12. mestu, ali je u seriji neprijatnih rezultata. U pet prethodnih kola klub je tri puta remizirao i dva puta izgubio. Kada je reč o domaćim mečevima, nanizao je četiri remija. Okser je na tabeli šampionata ispod rivala u ovom kolu. Sa 12 bodova je stacioniran na 16. mestu, na granici sa zonom ispadanja. U poslednjim mečevima Okser je igrao bolje od Troe. U pet utakmica, dva puta je izgubio i dva puta remizirao, a pobedio je u poslednjem meču Ajačio minimalnim rezultatom. Ipak, tim je nanizao četiri poraza u gostima.

DARMŠTAT - HANOVER (PETAK, 18.30), KEC 1,85

Darmštat nastavlja da predvodi drugi rang Nemačke i ozbiljan je u nameri da se vrati u Bundesligu. Nije izgubio od jula meseca, odnosno u 15 proteklih duela u svim takmičenjima. Ne tako davno Darmštat je eliminisao Borusiju Menhengladbah (2:1) u nacionalnom Kupu, ali je potom usporio u šampionatu, remizirajući dva puta zaredom. Sada je Ljiljanima potrebna ubedljiva pobeda pred svojim navijačima jer su se konkurenti približili. Hanover stremi vrhu tabele, pošto ima pet bodova zaostatka za aktuelnim protivnikom. U prethodna tri meča uzeo je sedam bodova, značajno popravio plasman i prekinuo niz neprijatnih rezultata. Međutim, Redsi su retko imali sreće u Darmštatu ranije.

---------------

Prognozziraj besplatno Mozzart Bet Superligu za milionski nagradni fond

---------------

ŠEFILD VENZDEJ - MORKAMB (PETAK, 20.45), KEC 1,30

Šefild Venzdej i Morkamb će početi prvo kolo FA kupa. Dve strane su se već sastale u ligaškim akcijama ove sezone, a domaćini su u septembru zabeležili pobedu u gostima 3:0. Šefild Venzdej će se nadati uspehu pošto je lani ispao na startu od Plimuta. Počeo je kampanju na dobar način i u 17 kola trećeg ranga osvojio je 34 boda, što mu je dovoljno za treće mesto na tabeli. Sove su u nizu od šest utakmica bez poraza. U međuvremenu, gosti nisu imali dobar start sezone u Ligi 1, i zauzimaju 22. poziciju sa 13 sakupljenih bodova. Morkamb će se, međutim, boriti za plasman u drugo kolo FA kupa treći put uzastopno. Trenutno su Škampi bez slavlja u tri minula duela.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara