Užas! Pucnji u Darka Kovačevića

Vreme čitanja: 2min | uto. 07.01.20. | 21:35

Napad u Atini na čuvenog srpskog golgetera

Užasna vest iz Atine: Darko Kovačević je napadnut ispred svog doma na Glifadi, u predgrađu glavnog grada Grčke.

Na legendu Olimpijakosa, koji od pre nekoliko meseci obavlja funkciju direktora fudbala, pucano je ispred njegove kuće u ulici Eplidos. Pucnji su stigli iz omanjeg vozila parkiranog ispred doma, a prema prvim izveštajima Darko je pogođen u nogu. Zasad se ne zna ko je pucao. Grčki meidji pišu da je reč o jednom napadaču koji je prišao Kovačeviću s namerom da ispali hitac, a da je nekadašnji fudbaler u trenutku kad je ugledao pištolj pao je na zemlju i izbegao metak. Tom prilikom je povredio koleno.

Izabrane vesti

Grčki novinari prenose da Darko Kovačević nije životno ugrožen.

Napad se dogodio oko devet časova uveče i sve ukazuje da je bio pripremljen, jer je napadač čekao Darka Kovačevića u zasedi i krenuo kao njemu kad je ovaj izašao iz parkiranog automobila. Posle napada, hitna pomoć se vrlo brzo pojavila na licu mesta, Kovačević je hitno prebačen u bolnicu i zasad mediji uveravaju da posledice napada nisu dramatične.

Naravno, policija se odmah dala u potragu za napadačem koji je pobegao, a navodno je u blizini atinskog aerodroma, gde ga je čekao saučesnik, zapalio automobil. Policijska istraga je u toku.

Podsetimo, Darko Kovačević je letos, posle angažmana u Fudbalskom savezu Srbije gde je obavljao ulogu sportskog direktora, dobio funkciju u Olimpijakosu, za koji je igrao od 2007. do 2009. Prethodno je nosio dresove zrenjaninskog Proletera, Crvene zvezde, Šefild Venzdeja, Real Sosijedada, Juventusa i Lacija. Za našu reprezentaciju odigrao je 59 utakmica i dao deset golova.

(FOTO: MN Press)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara