Najnovije vesti

Užas u Kruševcu: Metalnom šipkom po glavi fudbalera Napretka!

Vreme čitanja: 2 minuta

Senegalac Endiaje uzmemiren, Kamerunac Regis prošao bez povreda

Još jedan biser u kolekciji gluposti srpskog sporta. Napretkovi fudbaler, Ibrahima Endijaje i Samjuel Baha Regis, napadnuti su u nedelju veče u Kruševcu!

Kako prenosi Radiotelevizija Srbije, napad se desio u Pionirskom parku tako što je nekoliko mladića najpre verbalno, zatim fizički nasrnulo na internacionalace iz Senegala i Kameruna. Srećom, teže posledice su izbegnute, ali u dobu kad bilo kakvom nasilju nema mesta, ovakav događaj zaslužuje osudu celog društva.

Naravno, odmah se oglasio Napretak i stao u zaštitu tamonoputih fudbalera.
Njih dvojica su išli kroz park i Endijaje je pričao telefonom na svom jeziku. Pratila su ih dvojica, koji su imitirali njegov govor. Endijaje se okrenuo i rekao im da nema potrebe to da rade. Napadači su ih potom psovali, a kada su Endijaje i Baha nastavili da koračaju, Endijaje je dobio udarac u potiljak, pretpostavlja se „bokserom“, rekla je portparolka kluba Valentina Vasić za MONDO.

Endijaje (od 2013. u Kruševcu) zadobio je rasekotinu pošto je udaren metalnom šipkom, dok Baha Regis (stigao letos) prošao bez povreda.
Endijaje ima udarac po glavi, rasekotinu, ali je fizički dobro, ne baš i psihički, jer bi ovo moglo da ostavi posledice po njega. Rekao mi je i da smatra da se više neće osećati bezbedno. Uznemiren je“, dodala je Vasićeva.

Naravno, kao i uvek u sličnim slučajevia, policija traga za napadačima, za koje ima indicija da su bili pod uticajem opijata. Fudbaleri će ostati na raspolaganju šefu stručnog štaba Miloradu Kosanoviću, bez obzitra što ima onih koji će pomisliti da bi posle ovoga mogli da napuste i Napredak i Srbiju.
Ne, ne, oni ostaju fudbaleri Napretka i igraće. Lekarski tim daće procenu zdravstvenog stanja Ndiaje i proceniti kada će moći da se priključi ekipi. Objasnili smo mu da to što se njemu i saigraču Bahi dogodilo može da se desi svakom od nas i da svuda ima nerazumnih i nasilnih ljudi“, dopunila je Valentina Vasić.

FOTO: Star sport

Ostale vesti

Najviše komentara

Kladionica vesti

Uživo
Najava mečeva