Igrači Helsinkija (©Shutterstock)
Igrači Helsinkija (©Shutterstock)

Uzlet Helsinkija i River Plejta za najveće kvote na svetu

Vreme čitanja: 2min | sre. 06.07.22. | 11:22

Mozzart daje dva promo koeficijenta

Mesec nešto slabijeg fudbalskog programa je iza nas. Počele su kvalifikacije za Ligu šampiona, na listu se vratio i Kopa Libertadores, a pred vama su ove srede dve kvote kakve nećete naći nigde na svetu.

Bukmejkeri Mozzarta su danas bili široke ruke upravo u sklopu najjačih klupskih takmičenja Evrope i Južne Amerike, gde se kriju najveći koeficijenti. Aktuelni prvak Finske Helsinki dočekuje šampiona Letonije u prvom meču uvodne faze kvalifikacija za LŠ, dok River Plejt juri zaostatak od jednog gola u revanšu osmine finala Kopa Libertadores protiv Velez Sarsfilda.

Izabrane vesti

Helsinki je na drugoj poziciji u prvenstvu Finske, sa tri boda zaostatka za liderom KuPS-om. Ipak, tim sada proživljava izuzetno težak period, tokom kojeg nije uspeo da pobedi u četiri prethodna susreta. Štaviše, tokom ovog perioda je postigao samo tri gola. HJK je pre četiri dana remizirao sa KuPS-om (1:1). Rigas je takođe drugoplasiran u nacionalnom šampionatu, sa zaostatkom od pet bodova u odnosu na lidera. U proseku prima manje od jednog gola po meču, a uspeo je da postigne 50 golova u 20 kola. Letonski tim je pre nedelju dana deklasirao Daugavu sa 4:0.

RIVER PLEJT - VELEZ (ČETVRTAK, 02.30), KEC 1,57

River Plejt u poslednje vreme nije na nivou. Posle poraza u prvom meču osmine finala Kopa Libertadores od Velez Sarsfilda (0:1), ekipa je podbacila na gostovanju Urakanu (2:3) u nacionalnom prvenstvu. S obzirom na ove neuspehe, Milioneri su izgubili tri od poslednjih pet mečeva i noćas im treba povratak na pobednički put ukoliko žele da ožive šampionske ambicije. Velez je posle uspešnog meča u Libertadoresu doživeo poraz u nacionalnom šampionatu, i to na svom terenu od Atletiko Tukumana (0:1). U toj utakmici je došlo do rotacije sastava, jer su očigledno sve misli ekipe na revanš sa Riverom.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara