Komentari na vest

Valjak bez Jovića na Pazar i Soči

K

Kalimero.

pre preko 2 godine

Mali je odličan. Udario trajnu kao moja strina. Ramadanijevo dete.
P

Piši propalo

pre preko 2 godine

Svaka čast najnesposobnijoj upravi u Evropi. Ostadosmo na Lazaru Pavloviću i Lutovcu u ofanzivnom delu tima, uz startnih jedanaest...
G

Gost 1

pre preko 2 godine

Veliki hendikep, necu moci da spavam...

Никола Грубнић

pre preko 2 godine

Ekstra
J

Jag har

pre preko 2 godine

Sva su nam mlada krila istih karakteristika. Najveca boljka nase reprezentacije 21.veka. Desetki i zadnjih veznih koji dodju do nekog ozbiljnog nivoa koliko hoces, ali krila, tu smo tanki. Isto kao i bekovi. Spoljne pozicije. Za moderan fudbal ovi nasi ne prolaze. Jovic sa svojih 60kg treba da leti po terenu, a on nije nista specijalno brz. Sta bi tek bilo da treba da nabaci 10 kg za neku ozbiljniju ligu? Ista boljka vecito. Andrija Zivkovic koji je bio strasan talenat tehnicki gledano, ne moze da prodje u ozbiljnim ligama jer nema tu brzinu koju oni traze za krilo. Ista prica mali Stevanovic, ni jednom nije uspeo da pretrci Rodica na primer. Katai, kakav prirodan talenat, lopta mu se lepi, obe noge jednake, ne moze da igra lige petice jer nema brzinu. Oni su u motorickom smislu teski rekreativci u odnosu na one zveri iz liga petice. I zato nam jos ni jedno krilo, jos od Krasica nije doslo do ozbiljnog nivoa. Donekle Kostic, ali i on se proslavio kao krilni bek. Najveci potencijal za taj savremeni fudbal imao je Radonjic, ali dzaba kad nema glavu. I to je sve. A ovi klinci kao Jovic, Radulovic, sto retko kad pretrce prosecnog beka ling long lige, od njih nema nista na ozbiljnijem nivou.
S

Saklaman

pre preko 2 godine

Slazem se u potpunosti ali ne za ovog momka, mislim da ce sa jovicem biti druga prica samo da poradi na realizaciji
k

koolerski

pre preko 2 godine

nije nikakav hendikep bez njega...
P

Pecko Pivo

pre preko 2 godine

S obzirom da ga ser Alex od Samroka iz nekog (nefudbalskog) razloga forsira, s obzirom da je mali vec nabacio frizuricu i tetovazu, sanse da on postane dobar fudbaler su jednake sansama da Vazura ozeni Moniku Beluci.