Valjeho otišao iz Reala, Valjeho došao u Real, Valjeho otišao iz Reala

Vreme čitanja: 2min | pet. 24.01.20. | 11:22

Dvojica su

Sekretarice u Realu u muci, Valjeho odlazi, pa Valjeho dolazi, pa Valjeho opet ide. S tim da je jedan Hezus, a drugi Ugo Valjeho.

Za ovog prvog ste sigurno čuli, Hezus Valjeho je 23-godišnji štoper od kojeg Real očekuje mnogo u budućnosti, ali koji trenutno nema mesta u timu Zinedina Zidana, pa je jesen proveo na pozajmici u Vulverhemptonu, ali kako se tamo nije naigrao (sedam utakmica, posledjnja pre više od dva meseca) rešio je da potraži novi klub i izbori se za mesto u selekciji Španije za Olimpijske igre.

Izabrane vesti

Stoga je Kraljevski klub raskinuo dogovor sa Vulvsima i Valjeha poslao na kaljenje u Granadu, do kraja sezone. S tim da mu ni u Andaluziji neće biti zagarantoano mesto startera uprkos povredi Nejdera Luša. Trener Dijego Martinez na raspolaganju ima još i Hermana Sančeza, Aleksa Martineza i Domingoša Duartea, svi oni ove sezone rade odličan posao i Valjeho će morati da pokaže da mu je mesto na terenu, ali svakako će mu biti lakše nego u Premijer ligi.

Uostalom, Valjeho je imao i ponude Leganjesa i Ajntrahta u kojem je već bio na pozajmici, ali je na kraju izabrao Granadu nakon što mu je Dijego Martinez objasnio da na njega ozbiljno računa. Ugovor sa Realom mu traje do 2025. godine, tako da svakako ima vremena da i za Kraljevski klub.

S druge strane, Ugo Valjeho nije toliko poznato ime, iako ste i za njega mogli da čujete ako ste redovno pratili MOZZART Sport. On će u Real stići iz Malage sa kojom ga je ugovor vezivao do leta, pa su Andalužani morali da prihvate minimalnih 300.000 evra na ime obeštećenja.

Ugo Valjeho je levo krilo, u februaru slavi tek 20. rođendan i mada je veliko pitanje da li će ikada dogurati do Realovog prvog tima svakako neće mnogo opteretiti klupsku kasu. Isprva će morati da se dokazuje u Deportivu iz Korunje, koja je posle četiri vezane pobede oživela šanse da opstane u Segundi.

Kažemo, možda Ugo Valjeho i ne dobaci do Reala, ali ne sumnjamo da će ga Kraljevski klub, kad dođe vreme, utopiti za mnogo više od 300.000 evra.

(FOTO: Granadacf.es)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara