Komentari na vest

Valverde pre Bijelse – da se Bilbao dovede u "ovaj vek“

C

Cinjenica

pre gotovo 2 godine

Kod njih na glavno mjesto dolazi milioner, a kod nas odlaze kao milioneri.To objasnjava sve sfere drustva
P

Pagzli

pre gotovo 2 godine

Najveci spanski klub!!
M

MG88

pre gotovo 2 godine

Dobar tekst
B

Bodibond

pre gotovo 2 godine

Dobar? Nista nisam shvatio ni povezao, sve s brda i s dola napisano. Pominje se nekakav establisment...
I

Ibai Gomez Perez

pre gotovo 2 godine

Ako nista novinarka je ulozila vreme da istrazi temu izbora i pojedinosti vezane za kandidate i situaciju u klubu. Meni je tekst jasan, mada sam vec upoznat sa situacijom. Hvala za tekst!
@

@Bodi

pre gotovo 2 godine

Da nije možda do tebe? Tekst je odličan i sve je savršeno jasno.Evo ja ću da ti objasnim tu nejasnoću koju si izneo,taj novi predsednik je svoje konkurente ironično nazivao "baskijskim establišmentom" jer su imali puno veće političke i medijske veze od njega,za ostale nejasnoće pitaj nekog drugog da ti objasni
G

Gost4446

pre gotovo 2 godine

Klub koji nikad ništa neće videti zbog svog nasilnog pravljenja reprezentacije od kluba i ograničenosti, zato su ti gde jesu i ne zaslužuju ništa više. Jako antipatičan klub.
N

Noco

pre gotovo 2 godine

Bravo, vidi se da poznajes njihovu istoriju... Inace su uz Barsu i Real najveci Španski klub! To sto oni imaju drugi nikad nece imati, srce imas ili nemas, ne mozes da ga kupis.
G

Gost4446

pre gotovo 2 godine

Noco od prošlosti se ne živi, drugo je vreme, ako hoćeš rezultat moraš da dovodiš igrače, a ne praviš lokalnu reprezentaciju, vidi se dokle su dogurali sa svojim poslovanjem i transfer politikom.
I

Ibai Gomez Perez

pre gotovo 2 godine

@Gost44... Ako tebi pricinjava zadovoljstvo da klub tresne 100+ miliona za klinca od 20 godina i dovuce ga u drugu zemlju da bi osvojili neki pehar onda ne znam sta da ti kazem. Athletic je klub koji predstavlja jedno od uporista borbe tog naroda za ocuvanje identiteta. Istrazi malo kakav je to narod ikoliko su ponosni na svoju istoriju, a koliko su nepravde proziveli. Za Athletic je najveci uspeh sto svaki vikend 11 igraca iz tog naroda izlazi na crtu legijama stranaca i neretko pobedjuje. Kad bi prekinuli sa Kantera filozofijom postali bi isti kao i svi drugi, a trofeji ni tada ne bi bili zagarantovani. Posebno ne u zemlji gde imas kraljevski klub i Barsu.
V

Visente Del Boske

pre gotovo 2 godine

Mislim da su se baski zeznuli sa angazovanjem Valverdea,po meni je Bielsa mnogo bolji trener sa kojim bi sigurno zavrsili u top 6.
M

Mora...

pre gotovo 2 godine

Ok, bolji trener, bolja sledeca sezona, ali ne slazem se da su se zbog toga zeznuli. Ponekad je bitnija promena u upravi nego trener i trenutni rezultati. Pa pogledaj sve vece timove u Srbiji, svi izmenjali sve trenere na trzistu a nista se ne menja vec 20tak godina; sta bi mi dali da se demokratski menja uprava i da dodje ovako jedan novi lik koji u klub ubacuje upravu koja do sada nije bila u fudbalu a strucnjaci su u analizi podataka , menadzmentu, itd... Zanimljiva prica skroz, videcemo da li ce promene dati rezultat..
G

Gost654

pre gotovo 2 godine

Onaj Bijelsa sto je sa Lidsom zamalo ispao iz lige?
I

Ibai Gomez Perez

pre gotovo 2 godine

Onaj Bijelsa koji od poluigraca napravi ekipu od koje svi moraju da strepe, koja bez problema igra visoki presing na Nou Kampu protiv one jake Barse, koji sa smesnom ekipom da 4 gola Liverpulu i igra otvoreno svih 90+ minuta. Koji od Dallasa napravi igraca koga bi svaki tim pozeleo. Nije on tolko kriv sto je na raspolaganju imao ekipu za championship.