Komentari na vest

Van La Para dobio Zvezdu na FIFA sudu, čeka isplatu od 270.000 evra i pet odsto

L

Lokki

pre preko 2 godine

Odbiti Mrkeli od plate, on ga je doveo. Do tada će raditi ko šta hoće, bez ikakve odgovornosti.
P

PedjaPFCCCC

pre preko 2 godine

A toliko je dobar Fudbaler da godinu dana posle Zvezde nije imao Klub, pa je presao u Logroñés (Treca Liga) , tamo je citavih tri meseca bio pa u Würzburg (treca Liga) sest Meseci... Evo ga sad u Grckoj, u Apollon Smyrnis zadnji na Tabeli, tu je takodje vasa Legenda... DAUDAAAA
P

PedjaPFCCCC

pre preko 2 godine

Van La Para dobija Para hahahahaha. Samo ne mogu da verujem da ova neznalica trazi pare, pun sebe a pojma nema. Toliko vere i nadu u njemu od strane Kluba i navijac a on jedna cista 0
P

Prevaranti nasminkani

pre preko 2 godine

Bednici hteli da prebace nadleznost duga na Arbitrazni sud FSS-a koji ne funkcionise vec preko 6 meseci!!!!!( svesno se cini usluga klubovima da ne bi morali da placaju svoje bivse igrace i trenere)..nije taj polutan fudbalski lud da dodje na vas sud pa da ga vozite tu za dug do smrti kao srpske igrace i trenere..Platite mu lepo sve sto ste se obavezali ugovorom i jos kamatu uz to, jer troskovi zivota rastu😉
Г

Гишка

pre preko 2 godine

Изгледа да у српском фудбалу само Звезда дугује и има спорове пред фифиним судовима... Или се само стиче такав утисак праћењем медија? Ал' нема везе, зна се за каквим коњем се не диже прашина ;)
B

BeogradD

pre preko 2 godine

Hahahahaha....jos ce ovakvih da isplivaju, razne zardinjere kao i la popare...tek je pocelo sa Falkom klupko da se odmotava.
k

klasicna taktika

pre preko 2 godine

a sutra citamo " Terzic najavio gradnju stadiona" i tako nesto da se skrene sa ove teme
G

Gost54971

pre preko 2 godine

🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣
G

Gost$

pre preko 2 godine

Tako je majstore,samo uzmi svoje
t

tvorzina omiljena

pre preko 2 godine

samo da rata ne bude , ludila medju ljudima ...
R

RSB

pre preko 2 godine

Nista neka plate Terza i Mrkela...
j

joooooooooooojjjj

pre preko 2 godine

koliki li je dug ljudi al stvarno ? kad on ne moze da plati ovom ovu smesnu cifru

Aleksandar Trajkovic

pre preko 2 godine

Kolko ce nas pokopati kolektivni bonusi to je bruka...Kolko se stice utisak da je Mrka ispekao zanat u zvezdi sa xx godina i to je bruka.Treba vam 4 godine da skontate da mozete dovesti igrace na pozajmicu sa pravom otkupa bez da ih platite kao macku u dzaku.Ako se ovo ovako nastavi kako cete da placate igracima plate do kraja sezone?...A i vi iz mozarta mogli ste da objavite ovo preksutra ud 18.00 cisto da bude jos "prigodniji termin" ...Al hajd valjda cete na zimu utrapiti nekog da imate za sve plate a bonusi kao i uvek.
A

Asano 400k

pre preko 2 godine

A STO NE SMETE DA POMENETE DA JE ASANO TUZIO JSD,I DA SAD MORAJU DA MU ISPLATE 400K,TO CUTITE A..?!
m

markosss

pre preko 2 godine

Zato sto nije, jer mu ne duguju vise nista, plus on je dao otkaz. A ti lazes ko prosecan isfrustrirani navijac komsinice.
K

Koma

pre preko 2 godine

Ovaj bi u KK Sledeća sezona Partizan bio jedan od jeftinijih.
Л

Лебдећи дух

pre preko 2 godine

Ајде сиротиљо крезуба спремај паре, треба да се исплати Вара Пара. Следећи је Лорд Диони.
M

Marco

pre preko 2 godine

Koliko je Terzin deo?
S

Srbija Majka

pre preko 2 godine

Blago nama kada su nam jos na platnom spisku proslogodisnje prevare od igraca...kada ce tek ovi sto igraju dobiti platu!!!

Kalčopolista®

pre preko 2 godine

Penzioneri zavrsili na aparatima!
S

Snoopy

pre preko 2 godine

Misliš zbog z.obradovica i milionski ugovora?
N

Neupuceni

pre preko 2 godine

Pitam se sve ovo placa? Fudbalski klub Zvezda, narod, navijaci ili onaj ko ga je skautirao i doveo, inicirao placanje obestecenja i ugovorio platu kao i model raskida ugovora? Pitanje je univerzalno i ne odnosi se samo na La prevaru

Kalčopolista®

pre preko 2 godine

Placahu penzioneri!
V

Visente Del Boske

pre preko 2 godine

Nek mu mita da iz svog dzepa
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

@ Mita se u Zvezdi pita, isto kao što se Ana Brnabić piita u Srbiji.
D

Dile22

pre preko 2 godine

Kako ide ono UEFA MAFIA, tralala la! A igraš u njenim takmičenjima.
d

dale23

pre preko 2 godine

Imaju i onu drugu, kada zvižde himni Evrolige, a krv proliju da učestvuju u tom takmičenju.
D

Djoleeee

pre preko 2 godine

Lik za 2 godine dao 2 gola i oni ga dovedu kao pojacanje za Ligu sampiona...nije ni cudo sto dugujemo 60 miliona....strasno.
O

Okečuke

pre preko 2 godine

Nije 60 nego 80 miliona
9

951357

pre preko 2 godine

Ok, ovo je verovatno okoncano, jer je rok bio sredinom septembra. Tako da, zasto je onda ovo vest, sem da se dodatno blati Zvezda? Drugo, puna podrska za Van la Paru. Ako su imali potpisan ugovor o isplati, ne znam sta su se glupirali. Ajde da su neke pare, nego 270k. A razumem i njega sto zeli da uzme poslednji evro, jer je bio debelo sikaniran. A zasto je tako? Pa zato sto a) su ga mnogi pljuvali non-stop i oni ga sklonili da bi udovoljili internet navijacima b) nije igrao zbog pravila o strancima c) nije bio dovoljno dobar. Svakako smo mogli da ga vratimo da igra beka, ako vec krilo nije mogao. Iako sam ga branio sve vreme, jer ima nesto u njemu, pre svega fizicke spreme, on je los igrac. Agentu samo da zahvali sto moze da kaze da je igrao LS i osvojio trofeje. Gledao sam ga posle Zvezde u Cvajti, i jednostavno je los, i to sto ima zapravo nikad ne ispliva na povrsinu. Kapiram i zasto su ga doveli. Brz je, fizicki spreman, igrao jaku ligu... Ali potpisujem da ga nisu gledali ni sekundu, vec ga potpisali damo zbog CVja.
M

Mop

pre preko 2 godine

Opet preteruješ kao i uvek. Poznat je Zvezda klub koji na vreme rešava svoja dugovanja, zar ne? A što se tiče trofeja opet si omašio. Šta je mogao za polusezonu da osvoji. Konstantno pričaš da si realan a maltene se svakim komentarom demantuješ.
S

Simo

pre preko 2 godine

Kako neko može biti sikaniran a odigrao svih 6 utakmica u ls nabacio CV uzeo Kes i jos kao on nezadovoljan boravkom tako brale da nisi u pravu ni malo
S

Saša_PFC

pre preko 2 godine

Ukoliko su pare isplacene sigurno se nebi sada pisalo o tome,vest bi bila objavljena odavno uz konstataciju da su pare u potpunosti isplacene.Ovako mozemo da budemo sigurni u dug C.Zvezde prema igracu i to nije sigurno jedini dug.Imamo situaciju sa Fiorentinom koja je zavrnuta od strane kluba C.Zvezda i to je jos gora situacija jer se radi o transakciji dva kluba a ne klub igrac.Jos gora je situacija sa presudom u korist Lećea a siguran sam da novac nije isplacen.
O

Opet ti VODOMERU

pre preko 2 godine

pises komentare cccc…odrace te mama kad te uvati
9

951357

pre preko 2 godine

@Mop - on je igrao prvenstvo, i iako je otišao, titula mu se piše. @Simo - pa šikaniran je nakon toga, kad je bio na tribinama i nije igrao, ne znam da li je trenirao ili ne. A nije da nismo mogli da ga koristimo na utakmicama. @Saša_PFC - Pa da je vest, bilo bi "Zvezda još nije platila Van a Pari, iako je rok bio do pre mesec dana". Ovako se prenosi nešto što se očigledno završilo pre mesec dana, tako da, čemu to sem blaćenja Zvezde? Čak i da nije isplaćeno, istraži se, pa se napiše da nije. Ovako, ima samo ovu funkciju koju sam pomenuo. To sa Fiorentinom i Lećeom je moralo i mora da se završi, jer bi usledile žestoke kazne, za Leće je još i najlakše, oni imaju bankarske garancije. Ali i to je očigledno sve plasirano iz istog razloga kao i ovo. Interesantno je da o gromadi nema nikakvih vesti tog tipa, iako je gromada u mnogo goroj finansijskoj situaciji od Zvezde.
P

Perinco

pre preko 2 godine

Mozda je uplata isla preko Nemacke,pa jos nije legla na La Parin racun!!!:-)
d

d.g.

pre preko 2 godine

Sta je sa Spidijem. Koliko se njemu duguje. Ovako ce da se zavrsi ptica i sa Risairom.
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Da rezimiramo: prvo dve rate pa posle druga rata na sest rata pa pred FSS arbitrazu,bas se pitam kakvu bi odluku donela ta arbitraza?!U pravu je bio Zex Pantiv na kraju ce Terza madjija da ispadne Grobar.
G

Gost_nigdeveze

pre preko 2 godine

Zvezdo moja, zašto još uvek gledamo ove likove iz uprave. Aman dokle ljudi.......
А

Алекса19

pre preko 2 godine

Како је ово симптоматично, мало вас Партизан престигао, и сада сви по управи, као минуси, дугови. Био вам је Терза краљ кад је отимао титулу. Одосте ви у замрзивач, видим ја, али сте већ упознати са тим.
R

Reč je reč

pre preko 2 godine

Ovo treba odbiti Mrkeli i Terzi od primanja pa sledeći put da gledaju šta dovode.
a

aleksa101

pre preko 2 godine

Ovo postalo učestalo..
P

Polakote

pre preko 2 godine

Da imaju bar prst obraza mrkela i terzic bi se povukli iz kluba, ali lopovima uvek malo.
I

Iz sljivika

pre preko 2 godine

Mene samo interesuje da li ovo spada u operativni dug? 😂
h

hahahaha 1

pre preko 2 godine

A kusur ima za tompus......
T

Tvorza

pre preko 2 godine

Ma stavljaj to na Operativni i teraj dalje, aj sase pomerite...
v

v1ad

pre preko 2 godine

Kakav god igrac da je bio (a bilo je mnogo gorih od njega pa nista), ugovor mora da se isplati. Dogovorili ste da isplatite u dve rate, onda zakasnite sa drugom i pokusate nesto da izmuvate. Ne ide to tako.
Đ

Đukin fan

pre preko 2 godine

Pa Vučić koji je ponoćnom sednicom postavio sadašnju Tvorza i penzionersku upravu,dodao Aboliranog,je zakucao dugova preko 18 milijardi € državu za 9 godina!!!Ovi samo "prate"model vođe.Ko je vido'scenu iz Lazarevca kako "poternica",cima tompus...ne treba mu ništa objasnjavati.Zvezda ima odlične sportske rezultate unazad nekoliko godina,no finansijski je krahirala totalno.Najgore sledi kad Vučić strovali s vlasti i "nestane",budžetsko finansiranje...iz državnih kasa...Da se manje krade i otima,moglo je da uz rezultate i stanje duga da bude mnogo bolje.Ovako Kanjasi,Ruizi...La Pare...Mouče...Boga pitaj..urnisali finansije..i svako malo ispliva novi minus.Kad se setimo onog diletanta Pantovića koji je vasionskim cenama ulaznica,ostavio polupraznu Marakanu u grupnoj fazi lige šampiona,uskratio i prihod i podršku...gomila diletanata i mahera za svoj dzep..
S

Saša_PFC

pre preko 2 godine

Nerazumem poentu spominjanja Vučića u ovom tekstu,sve i da je drzava Srbija sponzor C.Zvezdi a jeste nije Vučić sponzor vec drzava.Uostalom svaka vlast je sponzorisala C.Zvezdu doduše ne kao ova vlast ali se uvek desavalo.Samo po otpisu duga za 2.god.Zvezdi je otpisan dug u iznosu od 39.mil.evra sto je veoma ozbiljna cifra za nase uslove.Trenutni dug kluba je preko 60.mil.evra bez tendencije smanjivanja i pitanje je sta ce se desiti kada se UEFA umesa.Za sada se UEFA umesala u regularnost prvenstva pa je uveden VAR sistem kao i pritisak UEFA da se iz Srbskog fudbala izbace sudije koje su sumnjivo sudile utakmice u domacem prvenstvu.Kao rezultat svega toga smo dobili regularnije prvenstvo,Zvezda vise nije klub kojem je u Evrop najvise dosudjeno penala a nije ni ubedljivo prva na tabeli.
B

Bracafaca

pre preko 2 godine

18milijardi?!
G

Gost333

pre preko 2 godine

ako ste potpisali i za drugu ratu, ja neznam sta ste ocekivali, da zaboravi ili sta.
C

Coan01

pre preko 2 godine

Zašto nakon ovakvog čina i katastrofalnih partija ovog lika imam utisak da je bar duplo gori i ljigaviji u svakom smislu čak i od legendarnog Džošue Parkera?
g

goust

pre preko 2 godine

Opa, spomenuli ste Danas, više puta... šta će biti?
K

Klein

pre preko 2 godine

Ako je to 100 drama na 7 dana onda je sve jasno.
G

Gos

pre preko 2 godine

Trsnsfer je bio 1,7 miliona, a ne 1,2 kako piše u tekstu
c

commando121

pre preko 2 godine

Ma ovo je knjigovodstveni dug, nije realan lepo to objasnjava terza madjija.
D

Dojara

pre preko 2 godine

Pa šta ima veze i da jeste? Koji je smisao ovog vašeg komentara? Prozivanje, šta?
D

Drvo

pre preko 2 godine

Mrkelo znaš šta ti je činiti.
G

Gost1511

pre preko 2 godine

Da ima obraza odavno bi otisao Mrkela a taj sto ga je postavio tu pokrio bi se usima I nebi bratio neodranjivo ...
E

Emir Vrući

pre preko 2 godine

Od ovog posla nema nista. Strucnjaci ce oboriti ovo. Terzic je rek'o da je Mrkela najbolji sportski direktor u novijoj istoriji. A njegova je poslednja. Sto i jeste. Jel' ima neko bolji??
D

Dragan Lakat

pre preko 2 godine

Ovo je ili cist sarkazam ili bolest mozga. Treceg nema. Pogledaj mu ime!? Absurd.
I

Ivan Drvo

pre preko 2 godine

Ovaj se sprda sa klubom, nesto palamudi? Prijatelju, dodji u grotlo. Ultra Kop ti resava posao, egzistenciju... Misli o tome!?
D

Djole Obrenovac

pre preko 2 godine

Nema niko bolji. Svi otisli preko.
N

Nemanja Lija Pantelic

pre preko 2 godine

Realno. U Australiju sve prsti. samo dolaze...
B

Brzi Surcin

pre preko 2 godine

Nerealni ste. Van la PreVara je ozbiljan igrac, samo su botovi ucinili da ode pre nego sto je pokazao raskosni talenat. Mrkela nije pogresio. On ne gresi.
D

Dubravka KD-FO

pre preko 2 godine

Mrkela je objasnio sa Dion-om i vuju Rišario-m. Vucelini botovi mogu da mu pljunu kroz prozor, realno.
L

Lidija A Usnija

pre preko 2 godine

Previse botova pljuje Mrkelu. 5 godina Evrope a mrzitelji pljuju!? Jeste, duzan je i Bogu i ocu ali za usi i igra Evropu! Sta je 60+ miliona duga ako se igra disko!? I jede u Fransu!? Na crtu.
G

Gostidakis

pre preko 2 godine

@Ivan Drvo Šta ti je Kop? Još uvijek o Zvezdi pričamo ili ti se javila ljubav ka stranim klubovima?
G

Goran Suvi

pre preko 2 godine

Ma oborice ovo Mrkela na medjunarodnom sudu. On ga je pratio godinu dana, kao i Dion-a, a sad ovaj potrazuje neke novce!? A nece moci. Pare su uplacene, doduse greskom na neki racun u Nemackoj. Takodje jel znate koliko kosta da se sedi i gleda YouTube i Transfermarket? Pa jel vi mislite da je to lako? Mrkela ga je pratio i sad nema cile mile. Nema para. Pracenje preko YouTube kosta, moj bajo!
M

Ministar iz KD-a

pre preko 2 godine

Brt, tebi isprali mozak. Sta pricas ti bre...?
G

Gost11

pre preko 2 godine

Ove igrace koje Mrkela dovodi je stvarno tesko gledati, ne bi me cudilo da trazi benificirani staz, zamisli da moras da pratis Van LaParu, pakao, jedva sam podneo ono malo sto je bio kod nas, razmisljam da i ja trazim nadoknadu od kluba, za dusevnu bol
N

Najveca je najveca

pre preko 2 godine

Cekaj dobio spor u maju ove godine, a to se objavljuje neposredno pred najvazniju utakmicu u godini, a naravno svi protivnici Zvezde igraju oslabljeni neigranjem najboljih igraca(ispostavi se da igraju uvek u najjacem sastavu). Zasto se konstantno radi na destabilizaciji kluba i omalovazavanju evropskih uspeha najveceg kluba na ovim prostorima?
c

coygs

pre preko 2 godine

@najveca je najveca bravo doktore, pravo u metu! imaš piće legendo!
S

Saklaman

pre preko 2 godine

1.2 miliona transfer, 300k bonus za potpis i proviziju menadzera, oko 600k imao platu i jos pokupio malo preko 300k bonusa za ligu/evropu. Zvezda placa i preplacuje igrace, kao pojacanje od stranaca pokaze se svaki peti ako nije i gori prosek i nikad niko ne odgovara. Zasto ne ulozite te novce u omladinsku skolu? Ulozite jednog Radziva godisnje imacete rezultate jako brzo. Smesno je vise bacati novac na ovakve i njemu slicne, a ima tu i brdo domacih igraca koji su preplaceni.. sad, sve je ovo ok dok imaju pokrice evrope, a sta se desva ako jedne sezone kiksnu? Katastrofa, odjednom ce doci 30 miliona za koje se nema pokrica i tu je kraj, katanac. Tako da svi vi koji volite klub, stavite prat na celo sta radi ova uprava ustvari, kupuju sebi vreme, grabe koliko mogu dok su tu. Ovaj Terzic je iscedio OFK Beograd tako, sad isto radi i ovde, isto je radio ljudima na Kosovu, tskav je, pijavica obicna i nista drugo.
D

Deki maky

pre preko 2 godine

Bravo care,sve receno ziva istina. Mlađi se ne secaju slucaja Vanje Grubača. Terza i Mrkela ce odg.kadtad za ovakve slucajeve Van la Kare
D

Džabe ste krečili..

pre preko 2 godine

Ovo nije za sprdnju, ovo je za dublju analizu. Nenormalne pare su bačene, slučajno ili namerno, na brdo preskupih igrača bez nekog doprinosa. Ali se sve to guralo pod tepih zbog dobrih rezultata. Niko ne može da me ubedi da poslednjih 4 godine nisu izvlačene pare iz kluba. To što igrači tuže Zvezdu, i klubovi što tuže Zvezdu, tu samo Zvezda ispašta. A glavni krivci koji su sve to zakuvali, oni će se naravno izvući bez posledica. Lako je bacati tudje pare i praviti kombinacije sa tudjim parama, kada znaš da nećeš odgovarati. Ja sam odavno rekao da će se pravo stanje u klubu videti tek kada Tvorza ode. Jer se sada sve vešto prikriva.
S

Stari Zvezdas

pre preko 2 godine

Nek plate Terza i Mrkela ,nek se odrekne Masa par egzoticnih destinacija i to je to
S

Sladjann

pre preko 2 godine

Evo kako propada klub,pare se moraju dati i sada još tuzakanje i kamate,koje će biti možda 100000 evra,čist gubitak kluba te kamate......e sada možda još desetine sporova prema klubovima igračima a mora se platiti!! Platite više da se nebrukate ......samo pazite na koji račun i šta plaćate jer račun godinama u blokadi!!!!bankrot ste
P

Potrazi je u predgradju...

pre preko 2 godine

Hvala Mrkeli i u ime Grobara..:)))
G

Gostplatipaseplati

pre preko 2 godine

TAKO JE BRE! UZMI IM SVE!
G

Gost643

pre preko 2 godine

Teraj dalje...
.

... pixi 10.

pre preko 2 godine

P.t... sumnjivo je to :/.
.

...pixi10.....

pre preko 2 godine

,,,,uzimaj pare I bezi :)))
S

Snoopy

pre preko 2 godine

Nek plati onaj koji ga je i doveo njega i sve druge prevare moja baba Rajka bi bolje igrače našla a ne zna kako fudbal i izgleda
G

Gost jesam

pre preko 2 godine

I? Ko odgovara za ovo,Mrkela možda? Ma nikom ništa,teraj dalje...
Y

Yolo simeone

pre preko 2 godine

Odgovara li neko sto je grizman bio u barseloni, dembele, kutinjo itd?
G

Gost123456

pre preko 2 godine

ovaj će nss pratiti do groba
D

Delija penzioner

pre preko 2 godine

Oće al njegovog .....
G

Gost1978

pre preko 2 godine

kuco, pocela si da prokisnjavas
a

ali se

pre preko 2 godine

drzi nekako jos uvek gledam komsijina vec propala odavno,ne moze ni da se zivi vise u njoj sluzi za skrivanje oruzija pozzz
D

Delija penzioner

pre preko 2 godine

Komšijina propala zato što nema krov ......