Vanja Milinković Savić
Vanja Milinković Savić

Vanja Milinković Savić otišao iz Torina po minute

Vreme čitanja: 1min | sre. 04.07.18. | 19:48

Mada mu ni sada neće biti zagarantovani

Cela Evropa čeka gde će Sergej, ali jedan drugi Milinković Savić prvi se pojavio u koloni “završeni poslovi”. Vanja Milinković Savić će naredne sezone nositi dres SPAL-a.

Nije prodaja u pitanju, već pozajmica. S tim da ni u SPAL-u 21-godišnjem golmanu neće biti zagarantovani minute. Milinković Savić bi trebalo da se u novom klubu za minute bori sa Alfredom Gomisom, Senegalcem koji je prošle sezone krenuo sličnim putem. Iz Torina u SPAL na pozajmicu uz obavezan otkup ugovora.

Izabrane vesti

S tim da ovde postoji razlika, pošto Torino nije otpisao 202 centimetara visokog Vanju, pa će se on narednog leta vratiti da proba opet da se izbori za svoju šansu. U protekloj sezoni, prvoj po dolasku iz Leha, odigrao je samo četiri utakmice, od toga tri u Kupu Italije.

Prvi gol SPAL-a je, inače, protekle sezone bio Aleks Meret, mada je zbog problema sa povreda u većem broju slučajeva mrežu tima branio baš Gomis. A kako je Meret, koji je u SPAL-u proveo dve sezone na pozajmici iz Udinezea, sada na pragu Napolija klub je morao da angažuje još jednog golmana.

Otud Vanja Milinković Savić. Bar na početku, iza Gomisa u planovima SPAL-a. Ali sa šansom da se nametne. U konkurenciji odličnog Salvatorea Sirigua teško bi u Torinu dobio minute.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Vanja Milinković SavićLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara