Komentari na vest

Vanredna Skupština JSD Partizan: Tri javne opomene fudbalskom klubu i bivšem rukovodstvu

d

d.g.

pre preko 1 godinu

Koliko li komentara niste pustili? 100, 200, 300. Mislite tako da prikrijete mišljenje čitalaca?
D

Direwolf

pre preko 1 godinu

Управе КК, ФК и ЈСД Партизан лагано могу да се нађу у председништву СНС и реше све неспоразуме, није јасно зашто овако јавно :)
e

esex

pre preko 1 godinu

Zeljku treba podrska vise nego ikad.ostoja vas je konsolidovao uz pomoc drzave al i kk zvezda ima tu istu pomoc.terza ima rezultate al mora da smenji greske sa pojacanjima i da najuri matorce iz tima sa dobrim platama..ja nista ne bih dirao u kkcz,kkp,fkcz...jedino totalne promene u fkp jer su rezultati vucele i vazure katastrofa
G

Gostjsk

pre preko 1 godinu

Mogli su i Kurtija staviti...
G

Gostik

pre preko 1 godinu

Nije u redu dvojica već sdcz vodi Musliju.
A

A orodali sve grb ime ADRESU

pre preko 1 godinu

E svak nema sultana I DINASTIJU da STANCAJU titule I ubacuju novac.
J

Jsdovci

pre preko 1 godinu

Ako nam dobro platite pozajmicemo vam na mesev dana Doktora fudbala Z.Terzica,pa da i vi malo osetite kako to izgleda imati u upravi najboljeg i najsposobnijeg sportskog direktora na Balkanu sa SEST titula za redom,TRI LS i PET LE i to sve za samo 6.god i klubu! To je domaci zadatak za sve uprave klubova na Balkanu!
H

Hamdo Poljet

pre preko 1 godinu

Nije bolest sve što boli! Pomešao si doktora sa Duhom Aleksandrom nesrećo ljudska!
L

LazarA

pre preko 1 godinu

ja kao Zvezdaš ipak mislim da je Čović mnogo sposobniji od Terze. Ali to je samo moj lični utisak....
N

Nece da moze...

pre preko 1 godinu

OSTOJA JE UBACENI TROJANAC DA UPROPASTI FK,TO ZNAJU SVI GRBARI!
V

Viktorija

pre preko 1 godinu

Ostavite Petrića na miru da radi. To je jedini usoeh poslednjih 15 godina. Ne interesuje nas ni ostoja, ni milorad, ni nikolić. Pustite igrače i Petrića, sve nam se vraća loše na košarku.
a

asi

pre preko 1 godinu

koji uspeh care? minus 10 na polusezoni? Mnogo su vam se snizili standardi grobari moji,razocaran sam danasnjim navijacima Partizana.

ValensijaKK

pre preko 1 godinu

Ubedljivo najjači utisak evroligaškog derbija - nakon Nedovićeve trojke, dok traje tajm-aut, neki tip iz petnih žila vređa Ostoju. Ne igrače, ne Obradovića, nego Ostoju. Ja to molim da mi se objasni već godinu dana, ali objašnjenje ne dobijam, taj isti Ostoja, koga ubedljivo najviše okrivljujete, preko te iste države za koju govorite kako vas sistematski ruši, obezbedio vam je, prvo, učešće u Evroligi, najskupljeg evropskog trenera i sijaset preskupih evroligaških pojačanja. Ostoju bukvalno da uramite pored ikone i da mu se pomolite za zdravlje svako veče pred spavanje.
5

56789

pre preko 1 godinu

Dje ta evroliga kad nije bilo Ooradovica. OBRADOVIC JE DONIJO EVROLIGU
G

Gost87

pre preko 1 godinu

Mozda je malo i Željko doprineo tome da se opet igra Evroliga sta mislis?
О

Одговор Гостима

pre preko 1 godinu

Па можда је Жељко исто помогао да Партизан игра ЕЛ, али само ако је дао 500.000 за лиценцу, пошто резултатима није помогао сигурно.
G

Gost333

pre preko 1 godinu

Da nije bilo Željka, Partizan i Ostoja verovatno ne bi ni bili u situaciji da daju 500000 za licencu majstore. Znam da ti je tesko da budes realan, ali je tako. Skockace Željko ekipu, polako. Mnogi bi voleli da mu vide ledja sto pre. Problema u ekipi ocigledno ima. Promasilo se sa par pojacanja isto ocigledno. Igramo jako lose trenutno isto je ocigledno. Ali neki ce da odu, a drugi ce da dodju. Pa ce da legne to. Željko nije želeo da dovede dobre domace igrace?? Ili da ima u ekipi sve domace top igrace?? Ne ide to bas tako kao sto pojedinci kuvaju. I Zvezda je brdo godina bila 15-ta u Evroligi, da bi tek ove sezone pogodila sa trenerom i sa pojacanjima. Koja pritom nisu nimalo jeftina.
U

Ultra011

pre preko 1 godinu

Lebe mekani... Ostoja Mijailović opominje Vučelića da mu nedostaje dokumentacije za izradu finansijskog izveštaja... Gasi svetlo, motaj kablove.
S

SilverSurfer

pre preko 1 godinu

Došla popisna komisija. Da utvrdi gde ima zemljišta za gradnju. Ovi će sve da unište. Džingis kan i Huni nisu nanosili toliko štete koliko će ovi. Ni u Zvezdi nije bolje. Titule i igranje u Evropi maskira pravu sliku. A i Terza je, doduše uvijeno, pričao kako treba da se gradi novi stadion, ali ne na istom mestu već malo da se pomeri ka Autokomandi, a onda će to pomeranje da otkliza ka periferiji Beograda. Objasniće nam da je to evropski trend. I niko se neće buniti. Kao što se niko ni za šta ne buni već dvadeset godina. Uz sporadične izuzetke čija spontanost je upitna. Možda bolje i ne zaslužujemo.
v

vucelin botu...

pre preko 1 godinu

@surfer... Terza za 6-7 godina na celu Zvezde uzeo vise titula nego tvoj jsd za 15 godina,toliko o tome! Cao zdravo,i pozdravi gazdu sa tompusom!
b

boni

pre preko 1 godinu

Vidim da ocete nekog ko lukica na celo pa da opet zasednemo na niske grane ko onomad.
G

Gost1243

pre preko 1 godinu

Rasime spasi me hahaha!
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Nedostaje dokumentacija? Ajdeee ... Đura Frizura je akademik za ove! Ono što je on sakrio, još traže!
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Mozda je vreme i da Zeljko ode posto Partizan bas lose igra nikakav napredak evo vec dve godine u igri sve je isto.Umesto njega dovesti Dimitrisa Itudisa.
G

Gost 123

pre preko 1 godinu

Mislim da Itudis upravo sedi pored tv-a i grickajuci nokte pomno prati situaciju u instituciji,ceka trenutak da odma doleti cim ga vi pozovete…aman ljudi opasuljite se vise
d

deki maky

pre preko 1 godinu

Ko je izabran,pitam za druga? Dokle vise ta politika i te sluge rezima da unistavju sport?? Sve se planski radi,tako ce nam i u Savez opet neki propali politicar biti glavni,naviklo to leba bez motike.!
d

del.pje

pre preko 1 godinu

Koji od svih nabrojanih su sportisti i osvajači nekih odličja???koji su to lešinari.zvezdaš sam i sa strane posmatram kako se sve lagano razvodnjava i gasi (kao onomad juga)
a

asi

pre preko 1 godinu

Bas se i ja kao navijac Partizana pitam od ovih nabrojanih imena u tekstu nigde nekog bivseg Partizanovog igraca. Sramota.