Komentari na vest

Vapaj Kaiseda: Pustite me da idem, najmlađi sam od desetoro braće i sestara, siromašni smo...

B

Brankoni84

pre preko 1 godinu

Vapaj Kaiseda: Pustite me da idem, najmlađi sam od desetoro braće i sestara, siromašni smo... Za ime boga budite humani i pustite coveka, treba neko naraniti sva ta gladna usta.😂😂😂
d

družže

pre preko 1 godinu

Pa prodajte ga za te pare budale jedne ja ću vam naći trojicu boljih da ga zamene
A

Ajauooo

pre preko 1 godinu

Za ove koji pisu kako igra za kikiriki i o platama, decko je placen 5000 funti nedeljno sto dodje 240,000 hiljada funti godisnje!Naravno da pored svih imucnih ponuda i klubova koji se raspituju za njega i salju ogromne svote novca ne moze da ostane imun na to da ce gde god da ode da ima bukvalno 20 puta vec platu od sadasnje!A da ne pricamo o sportskim motivima koje decko ima, Celsijava ponuda je odbijena glatko rec nije rekao, cim je dosao Arsenal sa ponudom i ako uzmemo u kakvoj se situaciji nalaze oba kluba jasno je da je Arsenal sada mnogo bolja sredina nego Celsi i decko je odma izrazio zelju da ide..
N

Ne bas

pre preko 1 godinu

Ima 3.5k funti sedmicno. A sad bi dobio oko 100k. Kad skontas da zivi u engleskoj koja je preskupa i da hrani porodicu kuci, nimalo zanemariva razlika. Plus sportski aspekt, jer ima priliku odmah napasti titulu. Krajnje logican vapaj.
I

I

pre preko 1 godinu

Malo je izvučeno iz konteksta, ne žali se on na novac već objašnjava da ima maksimalne sportske ambicije što je dobro. Novac je naravno motiv više, ali da je samo to u pitanju logično da bi kukao za veći ugovor u samom Brajtonu. Ovako on dečko želi na viši nivo.
K

Kosta11

pre preko 1 godinu

Glupost tamo je tek 1 god ima velike pare dobar je igrsc ali nezreo kao i svi danasbji fudbaleri.
И

ИР27

pre preko 1 godinu

Да ли има велики новац ? Нема сваки фудбалер велике новце, ево типа он, који је дошао из Еквадора или тако неке јужноамеричке екипе директно у Брајтон, са 17-18 година тешко да има неку велику плату ... А и ово је Брајтон, ту реално нико нема више од 1.500.000-2.000.000€, а овај дечко није ни близу тога
K

Kosta11

pre preko 1 godinu

Bolje da radi na pijaci u ekvadoeu i ima 100e ljudi su pohlepni.

nikosnikos942@gmail.com

pre preko 1 godinu

Odmah kod DR Terze mađije. Tamo svi siti i debeli.
P

Perun91

pre preko 1 godinu

Eto i Brajton se igra za kikiriki
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Pozovite coveka da dodje u Beograd na Fristajler.😉😉😉😉😉😉
R

Realno...

pre preko 1 godinu

Zaboravio bi i braću i sestre, i oca i majku...