Komentari na vest

Varan na tankom ledu u Junajtedu: Francuz u Ten Hagovoj nemilosti, sve podseća na Sančov slučaj

Š

Šejn85

pre 5 meseci

Varan od dolaska u Junajted igra promenljivo. Forma mu je vrlo upitna sto su povrede dosta doprinele. Za jednog stopera nalazi se u najboljim godinama i sa velikim iskustvom. Od takvog igrača se dosta više očekuje u ekipi od onoga što pruža ove sezone, čak na žalost mislim da je Megvajer trenutno dosta više upotrebljiv. Njegov eventualni odlazak mislim da je preuranjen, ali ako se njegova forma ne podigne za bar 30 posto od sledece sezone me ne bi cudilo da ode iz Junajteda.
g

gost...

pre 5 meseci

Kako da uklopis covjeka u ekipu kad je povrijedjen, odigra jednu pa ga nema tri cetiri utakmice i tako pozzzzz
m

moni

pre 5 meseci

Izgleda je u Junajtedu problem Ten Hag...sujetno govedo...
p

pazza

pre 5 meseci

Uvalio ga real unitedu jer je sklon povredama! Da nije nesto u redu,ne bi real prodao igraca koji im donosi jis 7-8 godina sigurnu poziciju u odbrani.jasno majka mu stara,ramos tek prisle napustio real,a ovaj mladji od njega
h

herceg

pre 5 meseci

Autor ovog teksta kao da tri sekunde nije proveo proveravajući ovo što je napisao. Došlo mi je da prekinem sa čitanjem u delu gde piše da je Sančo izostavljen sa utakmice protiv Arsenala zbog taktičkih razloga?! Bukvalno to nikad niko nije rekao. Ten Hag je tad jasno i glasno izjavio da se Sančo ne zalaže dovoljno na treninzima i da je to razlog što nije ni na klupi. Što se tiče Varana, bio je povređen, od kad se vratio Ten Hag ga ne koristi toliko jer on i Megvajer loše grade napad kada igraju zajedno. A Megvajer je iskreno u mnogo boljoj formi bar trenutno. Da je Lisandro zdrav, verovatno bi on i Varan igrali kao štoperi. Kod njega je najveći problem što se redovno svake sezone povređuje, taman kad uđe u dobru formu. Junajtedu svakako treba Todibo što pre i oporavljeni Šo i Lisandro.
Š

Šejn85

pre 5 meseci

Pa sa Martinezom i Shaw-om odbrana Junajteda je za 50 posto bolja od trenutne, mada mislim da je Junajtedov napad ove sezone katastrofičan i dosta veća briga od odbrane
T

Teska Prevara

pre 5 meseci

Varan teska prevara slepao se uz Ramosa.Sad kad treba da bude komadant odbrane ne zna gde je levo,a gde desno.
И

И

pre 5 meseci

To je kao da napišeš da je Kanavaro bio prevara, kad se pogubio prelaskom u Real i da mu poništiš celu karijeru. Naravno, ni u ludilu ne poredim Kanavara i Varana, nego dajem primer. Čovek je bio top igrač i nema šanse da bi sve ono bilo osvojeno da je bilo ko bio prevara u startnih 11 Reala. Naravno, imali su mogućnosti da kupe bilo koga drugog ako je Varan prevara, pa što nisu? Sad je u velikom padu, nije više taj igrač, svima dodje kraj, ali nije prevara.
@

@teska prevara

pre 5 meseci

А уз Умтитија се вероватно шлепао у Француској? 4 ЛШ, 1 СП, једном вицешампион света. Остало да не набрајамо. И дође неки просечни Србенда, са 34 утакмице на физичком васпитању да прича о томе како је он превара.
G

Gost1990

pre 5 meseci

Varan je za Ramosa spejs satl
T

Teska Prevara

pre 5 meseci

@@Teska Prevara Pa jeste prevara. Osvojio 4 LS od tih 1 zasluzena,a 3 su im poklonile sudije. Taj Srbenda je vise odigrao utakmica u proslom mesecu nego ti za ceo zivot. Idi uci skolu.
b

barranjacccccccc

pre 5 meseci

Kao prvo, Sančo je izašao javno i opovrgao tvrdnje Ten Hag-a da lenjivac koji se ne zalaže dovoljno na treninzima. Posle kada je zamoljen da se izvine on je to odbio i zato je na izlaznim vratima. Drugo, Varan je odustao od repke Francuske jer mu je to bilo pre zahtevno fizički. Imao je dosta pehova sa povredama od kako je došao u United i izgleda da njegovo telo ne može da podnese taj teret u tim godinama.
k

kop22

pre 5 meseci

u kojim godinama?Varan ima 29 godina majstore...Nije los igrac,ali nije ni svjetska klasa,imao je srecu biti okruzen ramosom i slicnima.
I

Iva Che

pre 5 meseci

Mislim da je vreme da iz taktičkih razloga Ten Hag napusti MU....
h

hh

pre 5 meseci

Da, pa će da dođe čudotvorac koji će za par meseci da sve sredi u klubu koji se na svim nivoima raspada celu deceniju. Junajted prvo mora da sredi rukovodstvo, stadion i ostale stvari. I da konačno ostave jednog trenera da ih progura kroz period tranzicije, čak i ako bude loših rezultata. Arsenal je trpeo loše rezulate Artete tri godine, Liverpul sa Klopom takođe. U poređenju sa njima Ten Hag je imao drastično bolju prvu sezonu. Ova je počela vrlo loše, ali treba uzeti u obzir da je čak 17 igrača bilo povređeno do sada, to niko i ne pominje.
S

Stelt

pre 5 meseci

Arteta i Klop su preuzeli neuporedivo lošije ekipe u koje je manje uloženo nego u Junajtedovu koju je preuzeo Ten Hag. Naravno Ten Hag je dosta potrošio novca na rekonstrukciju ekipe, a moraće još puno kako bi ekipa bila po njegovom ukusu.
x

xnxx

pre 5 meseci

florentino im je doktorski uvalio varana i casemira
b

barranjacccccccc

pre 5 meseci

Ti očigledno ne gledaš United-ove utakmice pa lupaš gluposti. Casemiro je nosio United-ovu sredinu na ledjima od kada je došao, ali na l žalost ove sezone se i on uklopio u sivilo. Varan je bio dobar dok ga povrede nisu udaljile od terena. Izgleda da je Premier liga previše fizički zahtevna za njegovo telo u tim godinama.

Mali peca

pre 5 meseci

staklene noge , prva sezona 29 utakmica , druga 34 utakmice , od nekih 60tak utakmica on propusti pola , odlican stoper al povredjuje se cesto a i ten hag forsira igru nogom sto je varanu slabija strana
n

nemanja1512

pre 5 meseci

varan i casemiro navikli da igraju u pobednickoj ekipi ne u ekipi koja ne moze da pobedi prvu iskru baric
r

rsczz

pre 5 meseci

Varan treba u Liverpul ili Arsenal, ne znam sta mu bi da dodje u ukleti junajted...
E

Eustahije Brzić

pre 5 meseci

Pogotovo u Arsenal nakon Reala i Junajteda. Imaju ljudi tradiciju u Evropi
u

ula89

pre 5 meseci

cemu ovakav naslo " u ten hagovoj nemilosti", kojim aludirate da ga trener satro mrzi, a da on " mucenik" dominira. jednostavno je, za junjated moras da imas m*da, svaki igrač kod fergusona je bio hrabar iako cesto fudbalski limitiran, zato su i imali rezultate. posle toga preplacene zvezde i manekeni..
P

Primadona

pre 5 meseci

"Skoro svi su u hijerarhiji pretekli čoveka koji ima pregršt trofeja, samo četiri Lige šampiona sa Real Madridom i osvojen Mundijal u Rusiji. Ponižavajuće za igrača takvog renomea." Jel vi zezate sa ovim? Zato što ima te trofeje u prošlosti sada mora da mu bude zagarantovano mesto iako i u očajnoj formi, kiksa stalno i konstantno povređen? Sjajna logika...
W

Wesker

pre 5 meseci

Kako moze da bude slican slucaj? Sancho je izostavljen zbog nezalaganja na treningu a Varane iz taktickih razloga jer Evans moze i levom nogom odlicno i jer je Maguire u boljoj formi. A Varane i pored ocajne forme, ne moze tri utakmice da spoji da se ne povredi. Dokle ce vise da se za sve krivi trener a igraci zasticeni kao beli medvedi u medijima?
V

VuleMađija

pre 5 meseci

Varan jeste kiksara, ali da je gori od Evansa i Megvajera, nije.
N

Naravno da jeste

pre 5 meseci

U trenutnoj formi, itekako jeste.