Komentari na vest

Varan o “zbogom“ Francuskoj: Ne mogu više, gušim se, igrač počeo da guta čoveka u meni

P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Tezak je zivot Rafaela Varana treba to izdrzati.
T

Trpke

pre oko 1 godinu

Ej Ali jedan nebitnjakovic kojeg se ni rodjena majka ne seca poput Rotena nasao da pljuje po Faranu … Voleo bih da im otkazu svi igraci africkog porekla jedan ciklus, Francuzi se ne bi kvalifikovali a kamoli osvajali velika takmicenja …
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre oko 1 godinu

Ljudi nije poenta priče Rafaela Varana u tome da li Francuska ima ili nema zamenu za njega, POENTA JE U TOME DA JE KALENDAR PRENATRPAN, DA IGRAČI NEMAJU ODMORA, ZATO I DOLAZI DO PRE ZASIĆENJA I DO ČESTIH TEŠKIH POVREDA. I sad znam biće neznalica i iskompleksiranih glupaka koji će kao krunski argument potegnuti bljutavu priču kao npr. "BAŠ IH ŽALIM, PLAĆENI SU MILIONIMA",,,, Niko od igrača nije izmislio i lansirao transfere i plate od 100 i više miliona evra, već nezasite ale, sponzori, biznismeni, špekulanti, TV-magnati itdddd... ljude koji ne haju ni za čije zdravlje, potrebe, posledice, u svetskom fudbalu rade nezasite hidre, koje vide samo profit po bilo koju cenu, i u sprezi sa kladionicama (dominantno i najviše), hoće da taj biznis traje svih 365 dana, da im kaplje svaki dan, i tu "zarazu" su proširili po celoj planeti. Slično su govorili, Klop i Venger,,,, POSLE ZASIĆENJA IGRAČA, SLEDEĆA FAZA BIĆE ZASIĆENJE PUBLIKE, JER KOGA NORMALNOG ZANIMA DA GLEDA FUDBAL 7 DANA U NEDELJI I 350 DANA U GODINI. I nikada ne može biti opravdanje ogromna plata koju igrači primaju. Možete misliti koje pare ostaju onima koji organizuju ovakav teror.
a

abc668856

pre oko 1 godinu

Potpisujem od A do Ž...
G

Gostun

pre oko 1 godinu

Bravo za komentar!
B

Brat Nevera

pre oko 1 godinu

Svaka ti čast za komentar, u sami centar, živ bio!
N

Niko123

pre oko 1 godinu

Sve je lepo to rekao Duci Simonovic, sta se desava u profesionalnom sportu.Samo coveka necete naci u medijima, zato sto to ne odgovara, politicarima, sponzorima i ljudima koji su u savezima.Profesionalni sport je prljav!Nadam se da cete mi objaviti komenar.

_000447.6bec9357be8c43c9b7f3a5e3dda15dd6.1115

pre oko 1 godinu

Mislis od a do š
M

Magnus

pre oko 1 godinu

svaka reprezentacija bi plakala za Varanom ali ako neko ne mora da brine za stopersku poziciju to su Francuzi. imaju jos 172 igraca
z

zauzeto ime

pre oko 1 godinu

baš se francuzi brinu zbog 1 štopera, pa na toj poziciji su baš pretrpani, prejaki ... možda i olakšanje za dešana u izboru sad :)