Barsin autobus u Parizu (©AFP)
Barsin autobus u Parizu (©AFP)

Vatromet za Barsine fudbalere usred noći (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 10.03.21. | 15:06

Vruć doček Kataloncima od navijača Pari Sen Žermena.

Doputovali su fudbaleri Barselone u Pariz po čudo. Pokušaće Lionel Mesi i saigrači večeras da nadoknade 1:4 iz prvog duela osmine finala Lige šampiona, baš kao što su 2017, s tim da su tada posle 0:4 u Parizu slavili na svom Kamp Nou. Bilo je 6:1.

Veruju navijači katalonskog kluba da bi istorija mogla da se ponovi, posebno jer ih u poslednje vreme hoće sreća. Protiv Sevilje su u revanšu nadoknadili 0:2 za plasman u finale Kupa kralja, a u trci za vrh Primere odgovarao im je remi madridskih rivala.

Izabrane vesti

21.00: (2.75) PSŽ (3.35) Barselona (2.75)

Održani su i predsednički izbori, povratnik Đoan Laporta najavio je razgovore sa Mesijem o ostanku u klubu, a dolazak Argentinca na glasanje za mnoge je nagoveštaj pozitivnog ishoda. Sve u svemu, utisak je da su gosti u prestonicu Francuske doputovali s nekom novom energijom.

A domaćini ih se, izgleda, pribojavaju i pored ubedljive prednosti. Barem oni koji su došli na ideju da u četiri sata iza ponoći naprave vatromet u blizini hotela u koji su smešteni članovi Barselonine ekspedicije. Bilo je bučno, ali pitanje je koliko se to čulo u sobama luksuznog hotela i da li je nekome zaista poremetilo san pred važnu utakmicu. Ovakve navijačke akcije, inače, postale su uobičajene, samo što nemaju baš uvek efekta.



tagovi

BarselonanavijačiLionel MesiRonald Kuman

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara