Star Sport
Star Sport

Vatutin: Hteli smo Milutinova i prošlog leta, ali nismo mogli da ga platimo

Vreme čitanja: 1min | sub. 25.07.20. | 18:27

"Nismo se dogovorili sa Olimpijakosom oko otkupne klauzule"

Predsednik CSKA, Andrej Vatutin, dao je intervju za Sport Ekspresu kom je govorio o brojnim stvarima, sastavljanju tima za narednu sezonu, a dotakao se i Nikole Milutinova.

Pitanje je glasilo: da li je istina da je CSKA želeo Milutinova i prošlog leta?

Izabrane vesti

"Zapravo, bili smo u ozbiljnim pregovorima, ali Milutinov je imao validan ugovor sa Olimpijakosom. Nismo mogli da se dogovorimo sa Olimpijakosom oko otkupne klauzule", rekao je Milutinov.

Interesovalo je ruske medije koliko će lopti biti potrebno CSKA kada u timu ima Džejmsa, Klajburna, Šengeliju, Milutinova...

"Znam da novinar i navijači vole da pričaju oko deljenja lopte, posebno kada je Džejms u pitanju, ali verujte mi, svaki od igrača koje ste naveli je profesionalac kojem je cilj da tim pobedi. Siguran sam da će pronaći prirodno razumevanje, a tu će biti važan posao struke. Na kraju krajeva, nismo imali problem sa De Koloom, Rodrigezom, Higinsom i Klajburnom", rekao je Vatutin.

Imao je Vatutin i lepe reči za Igora Kokoškova...

"Naravno, pratimo šta se događa u Evroligi. Da, Fenerbahče se rastao sa Željkom Obradovićem i nekim igračima, ali su zadržali iskusnog generalnog menadžera Mauricija Gerardinija. Tim će voditi izvrsni trener Igor Kokoškov. Ostali su De Kolo i Veseli, došli su jako zanimljivi igrači".


tagovi

Andrej Vatutin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara