Vazura: Imamo ponude za Sumu, Asana, Sadika i Natha, ali svi ostaju! U 2020. renoviramo stadion

Vreme čitanja: 2min | sre. 25.12.19. | 20:19

Generalni direktor Partizana o dešavanjima u klubu i prelaznom roku

Uspeo je Partizan da završi jesenji deo sezone završi na drugom mestu na tabeli, ali uz 11 bodova zaostatka za Crvenom zvezdom, zbog čega je pred kompletnim timom Parnog valjka veliki izazov.

Toga su svesni svi u klubu, ali ne odustaju od borbe za titulu. Pored toga, u Partizanu za novu, 2020. godinu najavljuju neke ozbiljne projekte, a svakako jedan od najvažnijih vezan je za renoviranje stadiona u ulici Humska 1a. Posle mnogo čekanja Partizanov dom konačno je spreman za renoviranje, što je potvrdio i generalni direktor crno-belih Miloš Vazura. On je, naime, najavio da će uz pomoć države Partizan renovirati stadion tako da će on poprimiti izglede kao da je potpuno nov. I, što je najvažnije, sve će biti urađeno za "razumnu svotu novca".
"Imamo najavu od države da ćemo dobiti sredstva za renoviranje stadiona. Zahvalni smo državi i predsedniku, nadam se da će to biti jedan veliki projekat i da će stadion Partizan za relativno normalne pare izgledati kao nov stadion. Arhitekte kažu da je naš stadion pogodan za renoviranje, ima prostora oko stadiona i što je najbitnije stadion će se pokriti da ne dođe opet do propadanja", rekao je Vazura za TV Partizan i objasnio:
"U narednoj godini ćemo znati na čemu smo. To bi se rešavalo dok traje sezona, igrale bi se utakmice jer bi većina radova bilo van stadiona"

Izabrane vesti

Jedan od vodećih operativaca Partizana otkrio je i kakvi su planovi kluba za nastupajući prelazni rok. Suštinski, Vazura je poručio da će kostur ekipe sigurno ostati bar do leta, iako postoje određene ponude za nekoliko važnih igrača iz prvog dela sezone. Razlog za mir u kući dao je Strahinja Pavlović, čijom je prodajom u Monako Partizan inkasirao čak 10.000.000 evra, plus dodatne bonuse. 
"Dobro je što smo završili transfer Pavlovića kako bismo imali finansijsku stabilnost. Imamo ponude za sve strance. Za Asana, Sumu, Natha, Sadika, ali smo doneli odluku da svi ostanu jer su nam potrebni kako bismo igrali sledeće sezone u Evropi. Dobro je za klub i zemlju da Partizan i Crvena zvezda budu vidljivi u Evropi, to je dobro i za grad i za navijače i to treba da bude prioritet", poručio je Vazura

Foto: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara