Vazura i Jović (© FK Partizan)
Vazura i Jović (© FK Partizan)

Vazura najavio transfer Jovića u veliki klub: Putem Blekija, Kalabe i Fiće

Vreme čitanja: 3min | uto. 15.06.21. | 12:58

„Ne letim, obećavam da ću tek dati doprinos rezultatima Partizana“, ističe mladi krilni vezista posle potpisivanja novog ugovora

Malo u šali, malo u zbilji, čelnici Partizana kažu da imaju dva velika sponzora. Prvi u liku UEFA koja im svake dve godine šalje milionska sredstva za učešće u njenim takmičenjima. Drugi pod nazivo „Zemunelo“, pošto je Omladinska škola crno-belih prethodnih godina lansirala na veliku scenu bisere koji su značajno popunili kasu kluba.

Nikola Milenković i Dušan Vlahović su potpisali za Fjorentinu, Strahinja Pavlović za Monako, Filip Stevanović za Mančester Siti, a stazom prethodnika, sigurni su na Topčiderskom brdu, kretaće se i novi biser, Nemanja Jović.

Izabrane vesti

Mladi krilni fudbaler odigrao je prolećni deo sezone tako da je zavredeo čak i poziv selektora A reprezentacije, Dragana Stojkovića Piksija, za mečeve u Japanu. Po povratku u Beograd sačekao ga je novi ugovor, do 2025, a u budućnosti će, veruju čelnici Partizana, ostvariti unosan transfer.

Jović je otkrovenje sezone među mladim igračima. Ništa nije slučajno. Sa njim se, kao i sa svim igračima iz omladinske škole, studiozno radilo, s tim što je Nemanja iskoristio priliku i uzvratio na poverenju treneru Aleksandru Stanojeviću tamo gde je potrebno, na terenu“, istakao je Miloš Vazura, generalni direktor Parnog valjka.

Prema informacijama Mozzart sporta, Jovićeva prodaja nije u planu za ovo leto, međutim, kad za nju bude došlo vreme, projektovana cena biće oko 10.000.000 evra.

Znate da je poslednjih godina Partizan ostvario transfere igrača u velike klubove kao što su Fjorentina, Monako i Mančester Siti. Sigurni smo da će i Jović, kada za to dođe vreme, nastaviti tim putem. Partizan ima bisere i svake godine novi zasija“, osmehuje se Vazura.

Talentovani fudbaler iz „klase 2002“ želi da se maksimalno posveti obavezama u prvom timu, iako i do njega dopiru informacije da je pod prismotrom Olimpijakosa, Valensija, Fjorentine...

Lepo je pročitati, ali ne letim. Trebalo bi da maksimalno sazrim i doprinesem uspesima tima. Siguran sam da će to biti mnogo bolje nego minule sezone! Slede pripreme, posle njih, koliko god bile teške, mnogo je lakše, jer imamo viziju igre“.

Sijaju i Joviću oči posle produžetka saradnje do 2025.

Nekad protrljam oči da vidim da li budan sanjam! Hvala Bogu, sve je java. Obećavam da ću, uz podršku porodice, prijatelja i kluba, tek dati doprinos rezultatima Partizana! O ovome sam sanjao! Želim da moje ime ostane upamćeno uz velike igrače. Toliko mi se desilo za kratko vreme da se ponekad zapitam da li je moguće? Ne što nisam verovao u sebe, već što je je teklo brzo“, dodao je momak iz Zvornika.

SVAKI PROMAŠAJ MI TEŠKO PADA

Iza Jovića je generalno dobra sezona, međutim, imao je šansu da je pečatira golovima protiv Crvene zvezde, ali je i u prvenstvenom i kup okršaju propustio prilike.

Možda naučim da to lakše kanališem, ali dok sam u Partizanu, svaki promašaj ili poraz teško doživljavam. Hvala šefu Stanojeviću i saigračima što za mene imaju strpljenja i pružaju mi šansu da se razvijam na pravi način. Mogao sam neke situacije bolje da rešim, ali radiću bolje. Tek je početak.“

Pogledajte novu epizodu podkasta Euroforija u kojoj su gostovali Strahinja Pavlović i Darko Brašanac...



tagovi

FK PartizanMiloš VazuraNemanja Jović

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara