Komentari na vest

Vazura najavio transfer Jovića u veliki klub: Putem Blekija, Kalabe i Fiće

N

Nbgd

pre gotovo 3 godine

Oooo pa to nam se direktor pojavio? Naravno gde su pare tu nam je i direktor, još sam da vidimo mitsko biće predsednika Vučelića i ja srećan. Direktore gde ste vi i predsednik da izađete pred navijače javno i objasnite zašto nema titule četiri godine, zašto ste izgubili i kup, zašto vam beži igrač zbog ne isplaćenih primanja, zašto svake godine nemate novac za pojačanja već prvo prodajete pa dovodite, zašto svaki igrača koji odlazi "oprašta" dugove, zašto je minus porastao za 10M od kada ste vi na čelu kluba a prodali ste Boga oca, zašto ste dozvolili da se kriminalci odomaće na stadionu a znali ste, zašto prelazni rok vodi Iliev koje je dao ostavku odavno, zašto imamo iste dresove pune 3 godine, zašto jedna jedina menadžerska agencija i dalje vedri i oblači u klubu i kroji svaki prelazni rok prema svojim potrebama (slučaj Pantić), zašto se neuspešni direktore, veoma neuspešni? U firmi u kojoj radim odavno bi ste dobili otkaz direktore, znate li to.
d

d.g.

pre gotovo 3 godine

Koliko su para od transfera uzeli a nemaju za platu igračima i država plaća licencu. Ili lažu za visinu transfera ili mnogo kradu.
J

Jagnjilo

pre gotovo 3 godine

Koliko su ovo beskorisni tekstovi.Kao prvo,mlade igrace na silu forsiraju iskljucivo radi prodaje a kao drugo ne prodaje ih Partizan vec menadzer.I u zavisnosti gde ima veze tamo ce ga i prodati. Zato je gomilu igraca i otislo u Fiorentinu i Benfiku. Gulan,Savic,Jovetic,Milenkovic,Vlahovic,Tomovic,Terzic,Jovic,Saponjic,Andrija Zivkovic,Fejsa.Lazar Markovic.Svi u Fiorentinu ili Benfiku. I onda kao ide prica,eto zapazili su njihove dobre igre.
M

Miladin Surla

pre gotovo 3 godine

A jel u ligu petice, k’o i Sala motorina? A prodaće ovo Vazura cim naleti neka ponuda, daj šta daš. Komšo daj milion i po i teraj!
G

Gost222

pre gotovo 3 godine

Cim dosrigne neku cifru mali,prodace ga odma banda lopovsko poltronska
0

0211

pre gotovo 3 godine

Pazi ti psihologiju, potpisuju ugovor sa detetom kome je san da napravi što više sa klubom, pritom navijač je istog. A oni balvani pričaju kako će dobro da ga prodaju.
Г

Гробар54

pre gotovo 3 godine

Управа у сваком играчу, види само шаку долара!Не виде играча као човека,већ само као робу!Треба најурити, овакве нељуде из управе!
G

Gost5678

pre gotovo 3 godine

Opet partizanska ofanziva i propaganda Čitava ekipa im vredi 10m
D

Daki...

pre gotovo 3 godine

citava ekipa 10m, a zvezdina nista ne vredi ocigledno jer svi idu za dz
G

Grobari Nis

pre gotovo 3 godine

Ne mpgu da smislim ovog debelog s*rada!
D

Dzo.Black

pre gotovo 3 godine

Vama je to i u cilju, da prodajete igrace, a da ne ulazete u klub zato smo 4 godine bez titule.
d

d.g.

pre gotovo 3 godine

Najveći uspesi Partizana je prodaja dece. Ja mislio da će da ostane bar tri sezone, a oni najavljuju prodaju. Čega se pametan stidi....
G

Gost12

pre gotovo 3 godine

Pa njihovi navijaci to i traze od njih!!! Samo o prodajama i milionima pricaju, cuveni milioneri iz humske ulice)))))
D

Dzo Black

pre gotovo 3 godine

Svilen si ti dosta druze videces i u narednom periodu igranja.
e

esex

pre gotovo 3 godine

dobar je mali al 10 000 000 brale pretera bar troduplo
V

VelikiKlub

pre gotovo 3 godine

Ovaj nije odigrao pošteno jednu celu sezonu, a partizani već počeli priče o kamionima i avionima:))))) Šanse da ovaj ode za velike pare iste su kao i da Zdjelar pređe u ligu petice:)))))
A

Almerija siti

pre gotovo 3 godine

Kada stižu procenti od Sadika, mislim upravi😂😂😂. TVORZA i V. V. živela KOMBINA
G

Gost1204

pre gotovo 3 godine

Nista smesnije nisam cuo,od uefe se finansiraju, mozda da nisu naleteli na mocnu Sarlou, daje drzava za licence, ne treba da brinete, ima se, od transfera pa to je na 16 rata,ovo je cirkus
D

Dinca

pre gotovo 3 godine

Da mi naletili na belgijskog predstavnika cija zemlja je 2 godina i doskoro bila prva na Uefinoj listi a CZ nalece na verovali ili ne kiparskog velikana Omoniju i odose sa Kipra podvijenog repa.Drzava je gospodine i CZ,platila licencu pogledaj i poslusaj malo bolje Vucicev,intervju.Pa iluzija je i jednu rec izgovoriti na temu ko je vise i poslednjih 20 godina zaradio od Uefe, da li CZ sa svojih 6 grup. faza ili Partizan sa skoro duplo vise 11. Ali dobro lepo je ziveti u zabludi.
R

Raša P

pre gotovo 3 godine

Još se mastilo na ugovoru nije osušilo a već ga prodaju! Od tih para se posle kupuju oni što ništa vredno u karijeri nisu napravili. Nešto para ode na tonpuse, satove, mlade dečake za provod,izgradnju bunkera.....
G

Gost Pele

pre gotovo 3 godine

Šta kaže profesor Vuletić, kolika su dugovanja Partizana?
M

Mitro

pre gotovo 3 godine

Nikola Čolić je klasa za ovog malog ali tal je tal…
G

Gatsby

pre gotovo 3 godine

Nema veze, titule prvaka, uspesi u Evropi, pobede u derbiju, sad je najbitnije ko će da skupi više para od prodaje, spinuje uprava Partizana, a Grobari veruju u to.

Sakur

pre gotovo 3 godine

Cuj ovoga grobari veruju u to pa grobari ne mogu da smisle ovu upravu samo sto je unisten jug pa ovi mogu da rade sta hoce dok ih cuva vas veliki vodja sa severa
i

imbecilu

pre gotovo 3 godine

sarcaku-jug ste sami unistili!!! Nije vam trebala nicija pomoc. Ovu sadasnju ekipu su kao obezbedjenje doveli alkatrazi, sto je inace nezapamceno u istoriji navijanja, i bruka samo po sebi. Pa su im ovi posle oteli tribinu. Vodja alkatraza je tada bio takodje bivsi cigan Aca indijanac, a to je bilo u vreme zutih. Sve ovo je bitno zato sto tvrdite da vam je neko unistio nesto, a istina je da se sami unistavate i ponizavate!!!
K

Koja smo beda

pre gotovo 3 godine

Hapse ljude koji u prodavnici ukradu paštetu i viršle, da bi preživeli, a pravi lopovi slobodno šetaju, bahate se i smeju nam se u lice. Kada će policija da udje u C. Z i JSD. Tamo se krade više od 30 godina, i svi to znaju a niko da preduzme nešto. Pravi igrači nikada nisu, niti će biti uhapšeni, NIKADA.
S

Saklaman

pre gotovo 3 godine

Druze razlika je u tome sto nisu zainteresovani za pastetu koji ti i ja ukrademk, nece je niko deliti sa nama. Ali ako se mazne milioncic svi su jako voljni da se ugrade, zato se niko od niih ni ne hapsi, to traje godinama u srbiji, sad vec mozda i decenijama
Ž

Živela KOMBINA

pre gotovo 3 godine

Lepo kaže stara izreka, na visokoj funkciji može da bude samo lopov ili ko je bio lopov.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Ma ne sumnjam da će biti kao i oni. Ili u Fiorentinu sigurica, a možda opet padne neki "mi ćemo da pričamo 10 miliona a vi ćutite" dogovor kao sa Monakom :D A i Valensija u poslednje vreme baš zagrizla za Partizanove drugoligaške bisere, prvo Đurđević za 25 miliona, pa Sadik za 60 miliona, pa će sad Jović za 10 miliona u Valensiju :D Al' kad bi se šalili...

Sakur

pre gotovo 3 godine

Al si ti covece opterecen Partizanom,gospodar vam resava titule a vama u glavi samo Partizan,opusti se uzivaj u vremenu vaseg velikog vodje

Sakur

pre gotovo 3 godine

gmazuro kad ce najava titule
B

Blajvčo

pre gotovo 3 godine

Znam da boli, ali moraš da izdržiš.
9

951357

pre gotovo 3 godine

@Sakur - kome šta vođa obezbeđuje, vođa je i rekao nakon vaše utakmice sa Megom. A rekao je da vam plaća licence, što je više nego dovoljno, jer da to ne radi, stavili biste katanče na stadion koliko već za godinu-dve dana. Inače, otkad je on tu, Partizan je imao više trofeja od Zvezde - kažem imao jer ne znam da li se Zvezda ove sezone izjednačila ili nije još. Tako da, samo zahvalite čoveku umesto što ga pljujete, jer da nije njega, odavno biste već bili niželigaši. Ako biste uopšte i postojali.
D

Dinca

pre gotovo 3 godine

Ili kao dogovor CZ sa Olimpikom i 12 mil za Radonju, Pa onda kao procenti menadjerima,Romi i kako Interpolovac Terza, na kraju sabra i oduze CZ kaze nije ostalo puno?
V

Varela

pre gotovo 3 godine

Inace veliki vodja sve sto kaze je istina i ne laze uopste hahah pa trebas biti ili bezobrazan ili lud i glup da pomislis da Partizan ima makar prilicno blizak tretman kao zvezda u fudbalu ili fmp u kosarci.A to koliko si ti otisao u aut vidi se sto pises o nekakvim dogovorima Partizana i Monaka zamisli Monako ce da pristane na neki lazan dogovor sa klubom iz Srbije brate tebi stvarno nije dobro potrazi pomoc nije smesno vise.
B

Buvljak

pre gotovo 3 godine

Cekaj nije mu cilj da postane legenda Partizana? Cemu sluzi FK Partizan? On mu dodje kao buvljak.
g

gedza666

pre gotovo 3 godine

pogledajte vi tu balenciaga majicu, tetovazu...

Fljamurtari Petah

pre gotovo 3 godine

18 godina!? Tetovaža, frizura... slika i prilika modernog fudbalera.
S

Saklaman

pre gotovo 3 godine

A ne smeta ti bravar kad nosi balenciaga majicu istetoviran od glave do pete? Njemu ne zavidi niko, prljav i nikakav. Kakvi ste zavidni i nevaspitani to je neverovatno. Danas 70% ljudi ima neku tetovazu, 80% neku frizuricu a 90% nesto markirano na sebi. To znaci da smo nevaspitani, glupi, k**cimo se ili sta je vec bio cilj tvog komentara?
S

SREMCI

pre gotovo 3 godine

Jos imas obraza da se javljas! Sram te bilo ,ODLAZITE vec jednom.
C

Coban

pre gotovo 3 godine

Debeli lopov zvani vazura koji u zivotu nikada nije dirnuo loptu.
V

VALJAK

pre gotovo 3 godine

VAZURO KAKO TE NIJE STID DA SE JAVLJAS. TI VUCELIC I ILIJEV. KAKO SVE VECI TRANSVERI, A DUG SVE VECI,VECI VECI VECI !? REZULTATI NIKAKVI. GDE SE PARE PUMPAJU!? KOD NOVE RADIKALE ! ZATO VAM CUVAJU FOTELJE. MORE SIKTER IZ NASEG PARTIZANA.
S

Samo iskreno

pre gotovo 3 godine

Od svih tih silnih transfera najmanje je profitirao PARTIZAN,dugovi se gomilaju a vaši dzepovi se pune.Marš napolje iz naseg PARTIZANA bagro lopovska.
S

Shone 04

pre gotovo 3 godine

Vazura kralj. Moj idoll

rty

pre gotovo 3 godine

Kako ga je Stanoje davio posle derbija.
G

Gexon

pre gotovo 3 godine

Nije njega, nego onog drugog nekog klinca
T

Takoo jeee

pre gotovo 3 godine

Oni tim putem a vi putem novcanika i stavljanja sebi love u dzep...Sramote ljudske stidite se...
m

mafijaš

pre gotovo 3 godine

Pa Vazura ti si još tu pa da treba još neka provizija da se uzme