Dolev Haziza (Star sport)
Dolev Haziza (Star sport)

Vazura potvrdio lov na Hazizu: Natho pomaže, poslali smo dve ponude, igrač hoće, klub neće

Vreme čitanja: 2min | sre. 11.01.23. | 16:44

Crno-beli pokušavaju da dovedu igrača koji je letos blistao protiv Crvene zvezde

Zimski prelazni rok se zahuktao, klubovi rade na više frontova rade na dovođenjima pojačanja, a Partizan je još u niskom startu.

U Humsku još nije sletela nijedna nova akvizicija ali vremena ima dovoljno. Partizanov prioritet na početku zimske pijace je izraelski vezista Dolev Haziza iz Makabi Haife. On je letos odigrao jednu od ključnih uloga u Makabijevom plasmanu u Ligu šampiona, posebno se istakao u plej-of mečevima protiv Crvene zvezde i od jesenas je na Partizanovom radaru.

Izabrane vesti

Da postoji konkretan interes, danas je javno priznao i Partizanov direktor Miloš Vazura.

“Pominje se igrač za koga smo zainteresovani i sa kojim pregovaramo, ali postoji druga strana koja u ovom trenutku nije spremna za transfer. Poslali smo dve ponude, čekamo njihov odgovor, prelazni rok još nije ni počeo zvanično kod nas. Istina je da želimo tog igrača i pregovaramo s klubom. Ako se dogovorimo s klubom, on je spreman da dođe. Nema još ništa izvesno. Rekli su da nisu spremni za transfer, ali prelazni rok još nije počeo”, rekao je Vazura, a preneo Telegraf.rs.

Priznao je Vazura da oko transfera pomaže i Hazizin zemljak Bibars Natho.

“On je pomogao, on je predložio. Tako smo ga videli. Ono što je najbitnije, neke stvari koje ne znamo o igraču koji dolazi, pitamo sa bočne strane. Ovde imamo Natha koji ga poznaje lično, kaže da je mentalitet sjajan. To su stvari koje kad dovodite nekog igrača, ne možemo da saznamo sve od menadžera i od njega. To može da bude istina, možda ne. Ovde je Natho ispričao sve najbolje o ljudskim kvalitetima”.

Koliko je Partizan još spreman da čeka Makabi?

“Teški su. Imamo svoj limit, ne želim da iznosim javno, poslali smo ponudu… Trenutno naši razgovori stoje i to je to. Imamo vremena jer imamo na svim pozicijama duplirane igrače. Čekaćemo do kraja prelaznog roka ili nećemo. Trenutno je situacija da klub ne želi da ga prodaju, ali to ne znači da će ostati. Ima i drugih strana, možda je ponuda loša. Nećemo preterivati u onome što smo zamislili, dali smo dobru ponudu. Možda nije zadovoljavajuća, ali prelazni rok će tek početi”, rekao je Vazura.

Pored Hazize, crno-beli imaju još neke januarske želje ali se njihova imena ne otkrivaju.

“Nije jedini, ali nećemo da žurimo s prelaznim rokom. Ekipa nam je na okupu, svi su zdravi, sve je popunjeno. Tražimo da dovedemo i ono što je stručni štab rekao, tražimo igrača koji pravi razliku. Prelazni rok tek počinje, trajaće dugo, svaki dan se pojavljuju novi, pregovaramo, gledamo… Kad oni odluče šta žele, onda pregovaramo s klubom”.


tagovi

Dolev HazizaMiloš VazuraZimski prelazni rok 2023

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara