Miloš Vazura (Star Sport)
Miloš Vazura (Star Sport)

Vazura: Retko grešimo sa stranicima! Menig je trebalo da dođe pre Sočija, intenzivno tražimo pojačanja

Vreme čitanja: 2min | pet. 06.08.21. | 14:46

„Verujemo da se nepravde više neće ponavljati“, kaže generalni direktor Partizana

Prvo je došao Siniša Saničanin, vratili su se Danilo Pantić i Rikardo Gomeš, naposletku i Milan Lukač. To nije kraj. Planira Partizan još pojačanja tokom leta, a kako stvari stoje naredni potpis u Humskoj 1 može se očekivati tek u slučaju prolaska Sočija.

Za dvomeč sa Rusima je kasno.

Izabrane vesti

„Jedan igrač je trebalo da dođe pre Sočija, ali nismo uspeli da dogovorimo“, pojasnio je Miloš Vazura, generalni direktor crno-belih.

Nije pomenuo, ali je očigledno mislio na Kvinsija Meniga, krilnog napadača Tventea, za koga je Partizan nudio Holanđanina 700.000 evra.

„Nažalost, u tom timu su se povredila dva igrača na istoj poziciji i klub nije mogao da ga pusti. Nije bila više bitna ni cifra. Nismo doveli igrača pre Sočija, samim tim ne možemo da ga registrujemo, onda smo zastali sa realizacijom i čekamo da vidimo šta i kako dalje“.

Posle propalih pokušaja da se dovedu Žilijen Ngoj iz Eupena ili Kvinsi Mening iz Tventea, pažnja će biti usmerena ka drugim rešenjima.

Važno je znati da intenzivno tražimo. Nažalost, nismo doveli igrače koje smo planirali na početku prelaznog roka. Zato sad hoćemo da dovedemo odgovarajuća pojačanja, a ne da bude da smo samo doveli reda radi. Partizan je u poslednje vreme retko kad promašio što se tiče angažmana stranaca, želimo da igrač koga angažujemo bude dobar. Na tome rade Ivica Iliev i Ivica Kralj, kao i kompletan stručni štab. Očekujem od njih, ako se nađe neko adekvatno rešenje, da realizuju do kraja prelaznog roka.“

U očekivanju novajlija, crno-bele raduje rezultat prvog meča trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija, protiv Sočija (1:1).

„Bili su baš teški uslovi za igru. Neverovatna vlaga. Ako na tribinama i klupama nije moglo da se diše, zamislite kako je bilo na terenu. Svaka čast momcima šta su sve izdržali, pored evidentne nepravde za koju se nadamo da je bila slučajna. Bilo je, doduše, više nepravdi na ovoj utakmici, dali su nam gol iz penala koji nije postojao, ali verjemo da se više neće ponavljati. Igrali smo dobar meč, svaka čast momcima. Pozivamo navijače da dođu u što većem broju na revanš, njihova podrška nam je potrebna. Soči ima dobar tim, raspolaže ogromnim budžetom, a očekujemo u Beogradu povoljan rezultat“, dodao je Miloš Vazura, potvrdivši da će kapacitet stadiona u Humskoj biti ogrničen na 50 odsto, kao i za susaret sa DAC-om.


tagovi

Miloš VazuraFK PartizanKvinsi Menig

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara