Ivica Iliev (Star Sport)
Ivica Iliev (Star Sport)

Ivica Iliev: Ponavljaju se čudne sudijske odluke, to je zabrinjavajuće

Vreme čitanja: 2min | pet. 06.08.21. | 14:54

„Verujem u fenomenalnu sezonu“, kaže prvi čovek sportskog sektora crno-belih

Zadovoljstvo rezultatom – nezadovoljstvo suđenjem. Tako bi se u najkraćem moglo opisati rasploženje u Partizanu posle gostovanja Sočiju.

Vratili su se crno-beli u Beograd, doneli remi (1:1), imaju šanse da se domognu plej-ofa za Ligu konferencija, ali im utisak kvari činjenica da je ruski tim poveo na volšeban način.

Izabrane vesti

„Video sam koliko je ovaj penal koji je dosuđen, a koji nije postojao, uticao na naše fudbalere već na terenu, a i posle utakmice. Penal protiv Dunajske Strede nije bio penal, juče ovo i još mnogo nekih čudnih odluka sudija. Sve se to ponavlja, malo je zabrinjavajuće“, ocenio je Ivica Iliev.

Prvi čovek sportskog sektora Parnog valjka kao otežavajuću okolnosti meča na Fišt stadionu isitče ogromun vlažnost vazduha na kiju su se posle prvih 90 minuta žalili trener Aleksandar Stanojević i fudbaleri srpskog tima.

„Već po sletanju sam bio nervozan i neraspoložen, znao da će uticati na igru. Kakvi su uslovi bili, odigrali smo fantastičan meč i napravili odličan rezultat. Verujem da ćemo gledati potpuno drugačiju sliku u Beogradu. Naravno, ne očekujem ništa manje od Sočija. Verujem u prolaz uz naše navijače koji će doći u velikom broju, kao i u igrače koji imaju strašan kvalitet“.

Crno-beli smatraju da su odradili dobar posao na obalama Crnog mora.

„Utisci su odlični. Znali smo da igramo protiv fantastične ekipe, prošle sezone je billa jedna od najboljih u ruskom prvenstvu, na samo nekoliko bodova od plasmana u Ligu šampiona. Videli smo koliko kvalitetnih pojedinaca imaju, opasni su, ali smo videli i da smo mi isto tako kvalitetni. Svi kažu sada da smo oštećeni, da nije bio penal, ali pitanje je kuda bi to odvelo. Čak sam zadovoljan i srećan. Ako je trebalo da primimo gol, primili smo ga na nedozvoljen način, a onda smo imali strašnu reakciju. Ekipa je svesna kvaliteta i potencijala, odreagovala je brutalno dobro. Akcija kod gola Rikarda je bila spektakularna“.

Posebno Iliev apostrofira učinak Rikarda, strelca pet golova na prvih šest takmičarskih utakmica.

„Verujem u prolaz i u fenomenalnu sezonu. Sve kockice su se složile. Imamo fantastične igrače, svi su na ozbiljnom nivou. Moramo da podvučemo da ono što nam je prošle godine falilo, ove godine je na maksimumu, a to je naš napadač koji ako, Bog da, nastavi ovim ritmom, možemo da pričamo i o nekim velikim rekordima srpskog fudbala“, zaključio je Ivica Iliev.



tagovi

Ivica IlievFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara