Veče kada je gorela Kordoba! Sa ovakvom publikom povratak u elitu ne dovodi se u pitanje (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 20.09.22. | 03:37

Fantastična atmosfera na stadionu Hulio Sesar Viljgara

Znaju argentinske utakmice, često i one u kojima igraju najveći klubovi i najkvalitetniji timovi, da budu prilično nezanimljive, previše zatvorene i spore, ali sa emocijom koju nosi tamošnji fudbal teško koja zemlja na planeti može da se meri.

Jednostavno, spektakl nije garantovan samo za mečeve najvišeg ranga takmičenja, već često može da ih premaši i onaj koji prirede navijači i u nižim ligama. To su na delu pokazale fantastične pristalice drugoligaša Belgrana iz Kordobe.

Izabrane vesti

Stadion Hulio Sesar Viljagra je bukvalno goreo pred početak meča sa ekipom Defensores Belgranu. Domaća publika ove sezone uživa u igri svog tima koji čvrsto drži prvu poziciju argentinske druge lige, a koja garantuje direktan plasman u najviši rang takmičenja, i nema nameru nikome da je prepusti.

To će se teško i desiti, s obzirom na koji način igra ekipa Giljerma Farea. Domaćin je posle samo 26 minuta igre vodio sa 3:0, uz dva pogotka nezaustavljivog Pabla Vegetija. Već dada je sve bilo rešeno, pa je Belgrano uspeo da sačuva snagu u nastavku i rutinski stigao do nova tri boda.

 



tagovi

Belgrano

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara