Veće su šanse da ja pobedim u konjskoj trci nego da Bejl ode iz Reala...

Vreme čitanja: 2min | uto. 18.06.19. | 18:07

Velšanin i njegov agent driblaju Madriđane kako stignu...

Geret Bejl i njegov agent Džonatan Barnet prave mnogo veće probleme Real Madridu nego što su i Zinedin Zidan i Florentino Perez mogli da pretpostave. Iz dana u dan iz tabora velškog reprezentativca stižu "pojašnjenja" kako najskuplji igrač u istoriji Kraljevskog kluba nema nameru da napušta Madrid ovog leta. 

Podsetimo, Zidan je odavno saopštio i samom fudbaleru i predsedniku Perezu da je transfer jedino rešenje, ali to očito neće ići. Prvo sam Bejl, a evo sada i njegov agent jasno su stavili do znanja Madriđanima da od tog posla i novca koji su već ukalkulisali neće biti ništa. 

Izabrane vesti

Barnet je danas poslednje spekulacije oko Bejlove selidbe u Bajern Minhen okarakterisao kao "najobičnije smeće"...
"Postoje veće šanse da ja pobedim na Rojal Askotu (poznata konjska trka) nego da Bejl ode iz Reala. To se jednostavno neće desiti"

Barnet je potom pojasnio:
"Zidan je odlučio da mu Geret nije potreban, očigledno da se njegova pozicija nije poboljšala, ali on ne želi nikuda da ide. Ima divan život i dom u Madridu. Ne želi da menja ništa od toga"

Bejl i njegov agent, jasno je, pametno rezonuju - nema kluba u Evropi koji bi mogao da ponudi iste uslove kao Real (17.000.000 po godini), a treba imati na umu i činjenicu da u ovim godinama Geret više ceni porodični život od fudbala i da mu je udobnost familije važnija od svega, piše As. Samim tim egzotične destinacije otpadaju i ostaje jedina realna opcija - ostanak na Bernabeuu. 

Geret Bejl ima čvrst ugovor do 2022. i Madriđanima bi mogli da ga se reše samo mu isplate sve tri preostale godine, odnosno 51.000.000 evra. 

Barnet se još samo kratko osvrnuo na spekulacije o povratku u Englesku, konkretno u Mančester Junajted.
"Možda, možda bi moglo da se dogodi... Bejl je i dalje jedan od najboljih igrača na svetu, privlači pažnju mnogih klubova, ali to je malo verovatna kombinacija", zaključio je poznati agent.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara