Veče za pamćenje u Humskoj: Oni su zaslužili da se raduju pobedi Partizana

Vreme čitanja: 2min | pet. 23.08.19. | 13:54

Deca na tribinama najjači utisak meča sa Moldeom

Noć koju će 6.000 dece sa svih strana Srbije pamtiti doživotno! Nikada tribine stadiona Partizana nisu izgledale lepše. Umesto zaraćenih frakcija Grobara, zbog kojih je klub ponovo dobio žestoku kaznu UEFA, sa zapadne strane orila se pesma dečaka (možda poneke i devojčice) koji su iz raznih mesta naše zemlje stigli u Humsku da bodre voljeni klub.

Onako dečje čisto, iz srca, puni adrenalina i oduševljenja jer je nad terenom lebdela njihova pesma, ti polaznici škola fudbala su zaslužili da se raduju pobedi Partizana!

Izabrane vesti

Pevali su navijačke pesme crno-belih, mahali zastavama i balonima, dozivali najviše Asana i pogotovo Stojkovića, koji im je redovno i oduševljeno otpozdravljao. Možda nije Partizan imao huk sa tribina kao ranije, ali definitivno nije bio sam na stadionu na Topčiderskom brdu.

Kažu, bilo je i suza i tuge kada je Molde postigao vodeći gol, bilo je vriske i cike kada je Partizan izjednačio, a mali vulkan oduševljenja probudio se kada je Tošić pogodio za trijumf crno-belih.
Ispisali smo istoriju. Ova deca i njihovo ponašanje, zaista su obeležili ovaj meč. Mislim da su deca donela onu potrebnu energiju da bismo preokrenuli", oduševljeno je pričao posle meča Radomir Antić, legendarski srpski trener.

A, Nemanja Miletić je priznao da mu je i suza u oku zaiskrila kada je video kako izgleda zapadna tribina kada je izlazio na teren.
Suze su nam krenule kad smo izlazili na teren, ovo je možda i najbolja podrška koju smo imali na našem stadionu. Svaka čast svima koji su organizovali dolazak dečaka i hvala im na ovom navijanju", priznao je Miletić.

Oduševljeni su i čelnici Partizana, koji su poručili da ovu podršku dece sa svih strana Srbije neće zaboraviti. Štaviše, za neku narednu utakmicu biće i više vremena za organizaciju, a interesovanje je i za Molde bilo takvo da je mogao i ceo stadion da bude pun.

A, šta kažu deca, kako su ona doživela meč u Humskoj, pogledajte u prilogu sa klupskog sajta:

Foto: Starsport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara