Komentari na vest

Večiti derbi okom statistike: Tandem Dragović – Eraković „pojeo“ Gomeša, najviše driblinga prodao Ivanić

G

Gost124578

pre oko 2 godine

Statistika kaže da je Piccini uz Kanga odmah iza Ivanića po broju dobijenih/uspesnih driblinga, i onda se nađe neko da kaže da je to promašaj od beka ? Biće to kapitalno pojačanje ,samo još koja utakmica da se uklopi…
K

Kondicija nula

pre oko 2 godine

Godinama se zna i opet ista pesma. Jednostavno nas guši raspored sre/ned a utakmice tek predstoje.
R

Rare

pre oko 2 godine

Trebao je Partizanu ovaj šamar.
j

ja gledao

pre oko 2 godine

Do derbija Partizan je primio 6 kom...a mogao juče isto toliko....
G

Gost1234321

pre oko 2 godine

Dobra i velika pobeda, ali prvo sto treba da se uradi da se stane i da se kaze da se svaka utakmica u prvenstvu igra kao derbi prvih 45 minuta, jeste tesko motivisati ekipu isto protiv Partizana i Pazara, ali titule se osvajaju u malim utakmicama, zato nikad jace i do kraja, pa kako bude. Zvezda je bila dosta bolja i zasluzeno dobila, Partizanu svaka cast za fer i korektnu utakmicu i puno srece u dvomecu sa Fejnordom.
T

TNT

pre oko 2 godine

Prvi put u 5 zadnjih derbija da je zvezda kontrolisala srednu. A to je jedan od x faktora za pobedu. Srnić sjajan. Neko reče šta on zna šta je kreirao, pasove ka napadu... Pa bitno da je sa Sanogom zatvorio sve. Faktički igrači partizana nisu uopšte imali tranziciju sa sredine terena kao ranije i to je presidilo derbi.
n

nevezano

pre oko 2 godine

za derbi ali zanima me zasto mocart nije bacio neku vest vezano za to da je nasa velika nada strahinja pavlovic resio prvenstvo svajcarske samo nedelju dana nakon sto je dosao u klub.Naravno resio ga je onako kako on najbolje ume tako sto je direktno namestio dva gola protivniku koji je u ovom slucaju bio cirih i time mu je fakticki omogucio i resio prvenstvo.
n

nevezano

pre oko 2 godine

Nevezano za bilo šta ti si zlobna osoba.
a

abc

pre oko 2 godine

Ovakav tim je postigao 61 gol, ovde nema kreacije ni za 0:0 protiv pola superligaša! Možda je još poraznija činjenica da je ova odbrana primila 5 golova, ne računajući 2 derbija. Zvezda je imala Krnetu, pokidao nam je živce, ali je za ovu dvojicu smetenjaka koji glume stopere Bekenbauer lično. Sramota do neba šta neko pokušava da progura do titule.
M

Mauro Tasoti

pre oko 2 godine

Tako je to kod nas,danas si na vrhu a za par dana na dnu.Kratkog smo pamcenja i posle jedne utakmice dizemo u oblake ili bacamo u blato.Zvezda je dominirala i to niko ne osporava,pojeli su nas,ponizili,satrli,zgazili,rasturili itd a pre par dana zamalo da ne pobede Proletrer i da ispadnu iz kupa od Radnickog iz Nisa.Mi sve pobedjivali pa sada odigrali ispod svakog nivoa.Zvezda je dobila mnogo,prisla na dva boda,digla samopouzdanje,mi izgubili mnogo,izgubili tri boda,izgubili samopouzdanje pa pomalo i dostojanstvo.Mister sve pogodio a Stanoje sve promasio.pricao da ide na pobedu a u sebi razmisljao samo kako da ne izgubi i naravno tad se najlakse izgubi.Zvezda je sad u boljem momentu ali nije nemoguce da za par kola bude u raspolozenju u kome je sada Partizan.Nisu ni oni toliko dobri koliko se sada prica i pise,pre bi se reklo da su sacekali na krivini iscedjeni,umorni i prepotentni Partizan kome je ovaj poraz legao dobro kao budali samar.
P

Pošteno

pre oko 2 godine

Sve je to tako, ali čovek im lepo pruži ruku i čestita zasluženu pobedu a pojedinci omalovažavaju sve tuđe i misle da su Barselona. Ali dobro, ko visoko leti...
1

156

pre oko 2 godine

Kada je zreb za cetvrtfinale kupa?
G

Gost123

pre oko 2 godine

Zvezda ima kvalitetnikebigrace to je fakat a da ima i kvalitetniji tim Partizan nebi imo sansu nikakvu ali se jos jednom pokazalo da tim koji par dana prije odigra evropsku utakmicu nema snage ni energije da sa 100% uđe u derbi .
Z

Zasto

pre oko 2 godine

redakcija ne objavljuje PANTELIJINE komentare?
g

gostic'

pre oko 2 godine

Jojic je bio 100 procentno najgori kao i obicno
G

Gost9

pre oko 2 godine

Zaslužena pobeda, bolji smo bili u svim segmentima.
P

PA

pre oko 2 godine

u onakvoj postavci Gomes i nije mogao da uradi ista vec je trebao da odvuce bar dva protivnika i da omoguci nekome iz veznog reda da se ubaci ali to se nije desilo i kraj price.
@

@PA

pre oko 2 godine

Da on to ume igrao bi u nekom ozbilnijem timu u Evropi! On nikad nigde nije davao golove kao ovde, i partizan je najozbiljniji klub u njegovoj karijeri...da li ti to dovoljno govori?
G

Gost 123454321

pre oko 2 godine

Kakav naslov!!!??? Prvo, Rikardo uopste nije bio los kao sto ga vi u mocartu opisujete... vec nije imao podrsku veznog reda, prvenstveno Natka koji uopste i da nije postojao... decko se zagradi okrenut ledjima golu, sacuva loptu ali nema je kome dalje proslediti... e, to je bio problem... i nista stoperi zvezde nisu bolji od Vujacica (morao je bolje da reaguje kod prvog gola) i Sanicanina (takodje) jer su oni imali mnogo vise posla i duvalo je sa svih strana pogotovo u prvom poluvremenu... dizete u nebesa malog Erakovica i Dragovica (Milunovic je za njih bio stopercina) i mistera... a mislim da niti su oni neki defanzivci za respekt, niti mister ima neku leprsavu i lepu za oko igru... likujte i slavite u martu, mi cemo u maju... VOLIM PARTIZAN
Z

Zica

pre oko 2 godine

Ne brukaj se
B

Baxter88

pre oko 2 godine

Sve ok, navijacki razumem al ako hoces da budes posten rekao bi da je Dragovic takav stoper koji nije vidjen ovde dooooosta godina, jos od vremena recimo Krstajica i Vidica, jednostavno je covek profesor fudbala...
д

д.г.

pre oko 2 godine

На твоју жалост Рикардо је само једну лопту сачувао коју је додао Менингу. Са омаловажавањем штопера Звезде омаловажаваш и Рикарда који се није видео.
p

pancevac92

pre oko 2 godine

ti si tolika neznalica da boli
g

gost123454321

pre oko 2 godine

pancevac: tek ce da vas boli... u maju pogotovo...
l

linoleum

pre oko 2 godine

Şrnic kod prvog gola stiklom dodao rodicu za lagan cenarsut ,a kod drugom odigrao povratnu kataiu ,usput je izdominiro na zadnjem veznom i ostavio vise prostora za kreaciju ivanicu i kangi i bekove rasteretio,ne moze sve da stane u statistiku bas.al dobro bar je dobio od mozzarta najbolju ocenu na utakmici 8

Kontraudar

pre oko 2 godine

Kataiu je povratnu za drugi gol odigrao Zdjelar.
G

Gost715

pre oko 2 godine

Realno gledano, Zvezda dosta kvalitetniji tim, Ohi je konacno napadac koji daje golove, neki ce reci dao ga je sa dva metra, nebitno, osecaj kod napadaca je presudan. Videcemo jos kako ce se uklopiti ovaj novi desni bek, s obzirom da smo na toj poziciji nikakvi vec godinama. Ivanic i Kanga dobri, Katai moze jos mnogo bolje, zao mi je sto se Falko nije uklopio ili sta vec, ostajem.pri stavu da je on kvalitetom igrac za Zvezdu, u svakom slucaju sve imamo u svojim rukama, ako.treba pobedite ih i na njihvom stadionu opet i zacepite usta svima. A sad idemo na Rendzers, prepustamo ulogu favorita njima, ali ljudi zamislite kakav bi uspeh bio da ih izbacimo, pa.udjemo m
P

Pa sad

pre oko 2 godine

Dioni je sličan takav dao letos i.......
G

GostPa

pre oko 2 godine

Ohi se u proseku nadje u mnogo vise sansi nego Dioni. Ohi je mnogo ,,dosadniji” po protivnicke stopere nego Dioni. Stilom igre me podseca na Inzagija i Kezmana. Svesni smo da on nije Ronaldo iz najboljih dana, ali je svakako neko ko je potreban Zvezdi i ko joj donosi znacajan kvalitet u napadu.
m

mr.wolf

pre oko 2 godine

Vi sa Mocarta izhleda ne mozete da prezalite poraz Partizana ? Priznajte da ste njihov portal. Vise nego ocigledno. To je samo vama cudno sto su malokrvni, od starta prvenstva pisete o njima da su neki jak tim, a zapravo ste ih budzili uz jos nekoliko portala. Oni jesu malokrvan tim, ne samo sinoc. Ali nema veze, Stanojevic je Murinjo, a Partizan Real iz najboljih dana.
D

Da se ne lazemo

pre oko 2 godine

Pojeo ga je Dragovic, a imajuci u obziru njegovu reputaciju i kvalitet nine ni cudo, a on ga je iskljucivo i cuvao. Da ga je cuvao Erakovic ne znam bas ko bi bio pojeden, nije Erakovic meterijal za nesto ozbiljno, Zvezdi treba iz Dragovica jos jedan dobar i stabilan stoper.

Stella-Rossa-Di-Belgrado

pre oko 2 godine

Kad ce Rikardo izaci iz Dragovicevog dzepa jel se zna nesto,jel su pregovori u toku?
G

Gost123

pre oko 2 godine

Hahaha
V

Vicaš

pre oko 2 godine

Domovi penzionera se verovatno siti ismejaše ovom "fazonu" iz prošlog veka. 1996. su studenti tražili Sakića.

Sakur

pre oko 2 godine

Jaoj kad cujem ovo dragovic pojeo rikarda,pa kako ga je pojeo kad ovi nasi skartovi mu nisu dali ni jednu upotrebljivu loptu,mogao je i haland da bude u napadu kad nema sredine terena i nema ko da mu da neku loptu
G

Gost123

pre oko 2 godine

Ma ima ko njemu da doda, samo to ne vidiš, ali nisu mogli da mi dodaju jer je Dragović uvek bio uz njega.
G

Gost271

pre oko 2 godine

Mi očigledno nismo gledali istu utakmicu.
T

The Nightwalker

pre oko 2 godine

Ti si vec odneo nagradu najvece b...letine ovde, ne znam zasto se i dalje trudis! 😄
2

2:0

pre oko 2 godine

Za Zvezdu.
3

38484884

pre oko 2 godine

Sakur na kur 😂😂😂
3

38484884

pre oko 2 godine

Ponovo se javili brojčanici.
G

Gost677

pre oko 2 godine

Erakovic je rupa. Mogli smo lako da primimo kada je Borjan odbranio na pocetku
G

Gost123

pre oko 2 godine

Ti nisi gledao utakmicu. Pa nije Erakovića pogrešio. A to što je sporiji od Menige (mislim da se tako zove) to je nešto drugo.
r

rupauglavi

pre oko 2 godine

RUPA TI U GLAVI