Komentari na vest

Večiti derbi u finalu kupa na programu 25. maja od 19 časova

I

Iz sljivika

pre gotovo 3 godine

Jel to u cast Marsalovog rodjendana? Steta sto se ne igra na JNA, bio bi to pravi SLET.
Š

Šumadija-Rodoljublje-Tri Prsta

pre gotovo 3 godine

Bilo bi lepo,da finale počne sa himnom "Hej,Sloveni" a da pre samog početka utakmice,igrači i navijači ( ako ih bude,a BIĆE - ne sumnjamo u to ) naprave jedan počasni krug u ime i čast našeg voljenog predsednika,a sve kao podsećanje na druga Tita. Na kraju krajeva,oba kluba su čedo tog doba KOMUNIZMA. Jedne je napravio JNA i njihovi generali ( svih naroda i narodnosti) a druge OZNA i tadašnji DB. Takođe,obe uprave su iz tog vremena,SPS_JUL_Radikali ,deca cveća i komunizma,tako da svi su uslovi ispunjeni,da 25 .maj bude jedan nezaboravan događaj,nalik onoga što imamo u Severnoj Koreji,pa recimo u Turskoj kod Erdogana i sličnim demokratskim zemljama. Pozdrav svima. Objavite komentar nema u njemu ništa ružno.
G

Gostiona

pre gotovo 3 godine

Da li ce biti navijaca??
t

thenotoriousmma

pre gotovo 3 godine

1:4 K.O
D

Dell

pre gotovo 3 godine

Na tatin in rodjendan. Ljubi taja blizance, i dalje dele Srbe kako im je u amanet ostavio...
k

kpj

pre gotovo 3 godine

simbolicno
P

Pobeda je resenje

pre gotovo 3 godine

Nadam se dobrom derbiju nego me zanima koji strani igraci reprezentativci koji su slobodni bi mogli da pojacaju Partizan,Zvezdu ili neki drugi nas klub vase misljenje ili predlog?
a

asd

pre gotovo 3 godine

Nijedan nece doci nigde jer gledaju lovu iako su zaradili brdo para toliko.
У

Уф

pre gotovo 3 godine

Моје жеље су Рауно Сапинен(Флора) и Винг(Ротерхем). Има занимљивих играча,од југа до севера Европе.
g

gost kost

pre gotovo 3 godine

Najveći adut Partizana je onaj koga stalno napadaju a on im daje državne pare za dobijanje licence i trofeje za očuvanje reda i mira u kući. Mada se nešto pročulo da je groblje ove godine ispušilo za licencu. Da nema ništa od kupa sajamskih gradova u sledećoj sezoni.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Gde je objavljeno to?
K

Kraljević

pre gotovo 3 godine

Vi nemate ni sramote ni blama.Ej zamisli koliko trebaš biti bezobrazan i lud da spominješ Partizan u kontekstu sa poglavicom a državna mezimica ima sve zatvorene utakmice u ligi i 10 puta više para od svih ostalih zajedno.
9

951357

pre gotovo 3 godine

@kraljević - reče navijač najpoštenijeg tima na svetu koji od prethodnog do ovog derbija ima 19 pobeda, 57:4 gol razliku, i to bez napadača, sa protivnicima koji odmaraju prvi tim kad igraju protiv gromade. Cele 4 poštene utakmice u tom periodu, ali tu su bile sudije da pomognu ;) Samo nemojte vi o poštenju, nameštanju, navlačenju, i slično.