Veleobrt: PSŽ dodao gas i pretekao Čelsi, Vlahoviću spreman petogodišnji ugovor vredan 50.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | sub. 15.07.23. | 13:45

Darko Ristić stupio u kontakt sa Parižanima

Bajern je definitivno odustao, nije tajna da nijednog momenta čak nije ni dovoljno ozbiljno zagrizao, ali daleko od toga da za Dušana Vlahovića nema ozbiljnog interesovanja ovog leta. Štaviše, događa se upravo da smo u jednom danu, u razmaku od svega nekoliko sati, svedoci nadgornjavanja dva velikana i dramatične promene situacije, odnosno prednosti jednog od njih.

Jutros smo pisali kako je Maurisio Poketino pokazao prstom na Vlahovića i dao signal nadležnima na Stamford Bridžu da počnu da pripremaju prvu zvaničnu ponudu Juventusu, a evo u ranim popodnevnim satima Pari Sen Žermen preuzima inicijativu i ide korak dalje.

Izabrane vesti

Kako javlja uglavnom dobro obavešteni Nikolo Skira Parižani su stupili u kontakt sa agentom Darkom Ristićem, čovekom koji vodi računa o karijeri Dušana Vlahovića i predočili mu da su ozbiljni u nameri da angažuju srpskog golgetera, te da će u najskorije vreme otpočeti pregovore sa Juventusom.

Isti izvor još navodi kako je za Vlahovića spreman petogodišnji ugovor s neto platom od 10.000.000 evra po sezoni.

Kao što je poznato, klub iz Torina je spreman da sasluša ponude, ideja o prodaji skupocenog centarfora postoji već neko vreme, ali ne po svaku cenu. Stara dama je odredila cifru - 80.000.000 evra - međutim postoje nagoveštaji da bi pristala i na 70.000.000 fiksno, uz bonuse koji bi ukupnu vrednost transfera podigli na pomehnutih 80 miliona.

Prema nekim drugim izvorima PSŽ ima ideju da u posao uključi mladog napadač Uga Ekitikea, kog bi rado prosledio u Torino kako bi smanjio novčani deo, ali šanse da Juve pristane na to veoma su male. Posebno što Parižani Ekitikea cena na 20.000.000?!

Luisu Enrikeu neophodan je napadač vrhunske klase. Mauro Ikardi je sve završio sa Galatasarajem, pa pored Ekitikea Španac klasičnog špica nema na raspolaganju. Kada se tome doda da sudbina Kilijana Embapea visi u vazduhu, jasno je da francuski prvak mora brzo da radi.

Klub sa Parka prinčeva dosad je potrošio više od 150.000.000 evra, ali uglavnom na renoviranje defanzivne linije. Sada na red dolazi ofanziva...


tagovi

Dušan VlahovićLetnji prelazni rok 2023

Obaveštavaj me

Juventus
PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara