Komentari na vest

Velika pobeda omladinaca Srbije: Lazetić i Ratkov srušili Holandiju

D

DSDASDASDAS

pre gotovo 2 godine

OVA reprezentacija moze daleko, nadam se samo da ce protiv Ukrajine u prvom planu biti fudbal a ne neke vanfudbalske stvari
V

V V

pre gotovo 2 godine

Bravo. A bitni igrači Miletić odrađuje meč suspenzije i igraće preostale 2 utakmice a lucidni Kabić je pre desetak dana dobio mononukleozu lakši oblik pa će zaigrati u avgustu
S

Sova 966

pre gotovo 2 godine

Ne znam ko je nadlezan.ali nasta ovo lici da nijedan kanal ne prenosi utakmicu.ko da smo u srednjem veku.proslo kolo kvalifikacija prenosene sve 3 utakmice u albaniji a sada nista..stvarno smo nekad cudni ljudi.naopaki..
Z

Zvlat BG

pre gotovo 2 godine

Tv Prenos?
G

Gostjeb

pre gotovo 2 godine

Ovoj našoj reprezentaciji fali nekoliko bitnih igrača koji su ranije igrali redovno, ne znam iz kog razloga ih nema u protokolu?
l

lol12

pre gotovo 2 godine

U odnosu na prethodni krug kvalifikacija deluje mi da od bitnijih igraca iz startne postave fale samo Uros Kabic i Motika (ovo je u19 pa je mozda eventualno neki treci prekomandovan u u21 ili je povredjen)
l

lol12

pre gotovo 2 godine

Bravo momci.Verovatno i najtezi zadatak u grupi,dobiti uvek talentovanu Holandiju.Pristrasno moram posebno čestitati Zvezdinim klincima kojih je vise od pola startne postave.Tandem na sredini Stankovic-Knezevic buducnost kluba i reprezentacije.