Velike promene u Humskoj: Uvedena prinudna uprava u FK Partizan

Vreme čitanja: 2min | sre. 03.05.23. | 17:15

I to od strane JSD Partizan

Jedna od najgorih sezona u istoriji giganta iz Humske 1 mogla bi da bude okončana velikim promenama u FK Partizan! Tačnije, točak promena je već zakotrljan pošto je, prema saznanjima portala Nova.rs, uvedena prinudna uprava od strane JSD Partizan i raspuštena je Skupština fudbalske sekcije.

Isti izvor navodi da će članovi prinudne uprave, koja odmah stupa na snagu, biti Zoran Lončar, Željko Tanasković, Nenad Vukčević, Jaško Međedović i Ratomir Babić. Ujedno, Zoran Lončar imenuje se za zastupnika FK Partizan.

Izabrane vesti

Već dugo traje borba za prevlast u Humskoj, posebno posle dolaska Ostoje Mijailovića na čelo SD. Prvi čovek košarkaškog društva odlučan je u nameri da u fudbalskoj sekciji napravi korenite promene. Pokušaj na jednoj od Skupština kluba nije uspeo, ali jasno je da u crno-beloj javnosti postoji ideja o novim vlastodržcima u Humskoj, i da bi pojedine grupacije volele da vide leđa tandemu Milorad Vučelić – Miloš Vazura.

Nova. rs navodi da pomenuti dvojac od četvrtka neće imati pristup kancelarijama i knjigama fudbalskog kluba, ali da će predsednik i generalni sekretar to ignorisati.

Iza Partizana je vrlo težak period. Biće ovo treća godina bez trofeja, tim se u završnici Mozzart Bet Superligi bori za drugu poziciju i učešće u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Ali trenutno ima četiri boda manje od Čukaričkog i TSC-a. Prethodno je Partizan ispao u Kupu od Radničkog iz Sremske Mitrovice i praktino otvorio prostor Crvenoj zvezdi da stigne do treće vezane duple krune.

Navijači Partizana su odavno izgubili strpljenje, nikada u novijoj istoriji klub iz Humske nije imao manju posetu. Nadaju se fanovi crno-belih brzim i korenitim promenama. Sve nagoveštava vruće leto u Humskoj 1.


tagovi

Miloš VazuraMilorad VučelićOstoja Mijailović

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara